Hvězda ULICE odtajnila detaily svatby: Čeká hosty katastrofa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda ULICE odtajnila detaily svatby: Čeká hosty katastrofa?

Patricie Solaříková
Patricie Solaříková (Foto Aha! – D. Kolářová)

Jedna z největších hvězd Ulice Patricie Solaříková (30), která před nedávnem seriálu zamávala, vyzradila detaily blížící se svatby. Své »ANO«, řekne začátkem července dramaturgovi Tiboru Pagáčovi. Dala si herečka s přípravami velkou práci, a jaké svatební šaty si vybrala?

Jak to tak vypadá, se svatbou si hlavu moc nelámala. Herečka ze seriálu Ulice expres.cz vyzradila, že se svatbou si starosti moc nedělala a vše nechala na majitelce prostoru, kde se veselka uskuteční. „Já se přiznám, že jsme s partnerem takoví, že je nám jedno, co bude na stolech, jaká bude dekorace, jakou budu mít kytku nebo co budeme jíst. Jde nám o to, aby bylo hezky, abychom si to užili a byl to náš hezký den. My neřešíme nic. Ale už to skoro máme hotové…

V tom jsme měli velkou kliku, že se všeho zhostila paní majitelka,“ řekla Solaříková, která dokonce neřešila ani dort. „Na sladké je přítel a mně je to fuk. Já si jenom symbolicky zobnu,“dodala. Jediným oříškem pro seriálovou Terezu Jordánovou, byly prý šaty. „Myslela jsem si, že to bude ‚easy‘, ale neměla jsem žádnou představu. Zkusila jsem všemožné střihy, délky, sukně. Byla jsem v pěti salonech, než jsem si řekla, že to jsou ony,“ pověděla Patricie.

 Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
1. 5. 2019 • 12:54

jj, už je to stará škatule.... tak bylo potřeba někoho uhnat. Za
chvilku by po ní ani pes neštěkl 

defakto
1. 5. 2019 • 12:20

... tak Solaříková konečně někoho uhnala ? Asi pochopila , že už
nemůže čekat , třicítka na krku ji k tomu dohnala . Chudák budoucí
manžel , ten si s ní cosi užije !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.