Zesměšnili Trumpovou! A můžou za to (tak trochu) Babišovi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zesměšnili Trumpovou! A můžou za to (tak trochu) Babišovi...

Snímek, který zvolil Bílý dům jako oficiální fotografii k 49. narozeninám první dámy. Záběr pochází z březnové návštěvy českého premiéra Andreje Babiše a jeho ženy Moniky  Bílém domě.
Snímek, který zvolil Bílý dům jako oficiální fotografii k 49. narozeninám první dámy. Záběr pochází z březnové návštěvy českého premiéra Andreje Babiše a jeho ženy Moniky Bílém domě. (Foto Aha! – Jakub Poláček, Twitter)

Jedna na první pohled nevinná fotka, a hned je malér na světě! Když správci oficiálního twitterový účtu Bílého domu zveřejnili přání k 49. narozeninám první dámy Melanie Trumpové, asi nečekal, jaké pozdvižení vybraný snímek vyvolá.

Jde o fotografii Trumpové, která sedí sama na kraji pohovky se skupinkou fotografů všude kolem ní. Jenže zraky a objektivy všech novinářů míří zcela jiným směrem a snímek tak staví první dámu USA do světla přehlíženého »pátého kola u vozu«.
Mimochodem, snímek pochází z březnového přijetí českého premiéra Andreje Babiše (64) a jeho ženy Moniky (44) v Bílém domě. A právě to se také všichni přítomní novináři snažili zachytit.

S nadsázkou by se tak dalo říct, že Melanii Trumpové se kvůli Babišovým směje celý svět!
Obrázek se stal takřka okamžitě virální senzací a lidová tvořivost začala pracovat na plné obrátky – každý se snažil nešťastně vybranou momentku ještě nějak dotvořit, aby byla ještě zábavnější...

Tohle všichni fotili

A tenhle snímek je důvodem, proč všichni fotoreportéři Melanii zdánlivě přehlířeli a mířili jinam. Snažili se fotku ameruického prezidenta s českým premiérem, případně dostat je oba do jednoho záběru i s jejich manželkami.

 Babišovi a Trumpovi v Bílém domě: Blesk Zprávy byly u napjatě očekávané přijetí českého premiéra přímo v Oválné pracovně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
29. 4. 2019 • 10:33

Pokud to bylo diplomatické setkání, tak tam byly dámy asi i nadbytečné. Když vcházeli bez nich dovnitř, zřejmě zcela zapomněli na nějaký náhradní program, a proto tam pak tak OBĚ dost podivně sedí. Navíc Melánie v kabátě, takže zřejmě měla přestavu zcela jinou....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.