Melanie Trumpová: Skandální soukromí odhaleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Melanie Trumpová: Skandální soukromí odhaleno!

Prezident USA Donald Trump s manželkou Melanií
Prezident USA Donald Trump s manželkou Melanií (Reuters)

Melanie Trumpová (49) před časem odkryla vánoční výzdobu Bílého domu.  Více zájmu ale vyvolal její neautorizovaný životopis. Knihu sepsala Kate Bennetová, která se v knize věnuje tématu, jak to mají Trumpovi v ložnici nebo vztahu první dámy s Ivankou Trumpovou.

Korespondentka z Bílého domu pro CNN sepsala biografii, kde se vrací k tématu oddělných ložnic manželů Trumpových. O tomto faktu se psalo již v několika knihách, Bennetová však dle webu Blesk.cz uvádí, že manželé spí dokonce každý v jiném patře Bílého domu.

Zatímco prezident Donald Trump má ložnici ve druhém podlaží, Trumpová obývá několik pokojů ve třetím patře tradičního sídla amerických prezidentů.  Podle webu Blesk.cz si současná první dáma celou jednu místnost přeměnila na „zkrášlovací pokoj“, kde se líčí a češe, má tam soukromou posilovnu s cvičícími stroji na pilates.

Kniha se ve velkém také věnuje vztahu mezi Melanii a prezidentovou dcerou Ivankou Trumpovou. Podle novinářky zelená parka se skandálním nápisem „Je mi to úplně jedno. A vám?“ byl útok právě na Ivanku Trumpovou.

„Vždycky jsem si myslela, a stále si to myslím, že ta neslavná bunda s kousavým nápisem byla poznámka mířená na Ivanku a její neustále vměšování se do rolí první dámy,“ tvrdí Bennetová. Nicméně podle vyjádření Bílého domu vzkaz na bundě patřil médiím.

Jeden čas se dokonce spekulovala o tom, že by nejstarší dcera Trumpa měla získat roli první dámy USA. Ivanka dokonce podnikla několik zahraničních cest, aby propagovala svou iniciativu. Tento krok ale Melanie vnímala jako zásah do svého pole působnosti.

Místo Donalda Trumpa se za řečnický pultík postavila jeho manželka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.