Nová kniha o Melanii: Trumpové válka s Ivankou a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Nová kniha o Melanii: Trumpové válka s Ivankou a...

První dáma USA Melania Trumpová
První dáma USA Melania Trumpová (Reuters)

Zkraje týdne vyšla nová neautorizovaná biografie o americké první dámě (49) s prostým názvem Free, Melania. Novinářka Kate Bennettová v ní mapuje její život od dětství v rodném Slovinsku až do současnosti ve Washingtonu.

Třeskuté jsou zejména pasáže o jejím vztahu s Ivankou (38), dcerou Donalda (73) a Češky Ivany (70). „Melanii velmi vadí, že Ivanka přejímá její roli a věnuje se aktivitám, které přísluší první dámě,“ píše Bennetová. Zmiňuje i loňskou operaci, při níž Melanii odstranili nezhoubný nádor na ledvině: „Bylo to prezentováno jako drobný zákrok, ve skutečnosti reálně hrozilo, že Melania o ledvinu přijde.“ Kniha rovněž poukazuje na dlouholetou krizi manželství Donalda a Melanie, o níž se v Americe dávno spekuluje. Podle autorky prý mají manželé v Bílém domě oddělené ložnice, navíc v jiných patrech a v opačných křídlech budovy! Donald prý nocuje ve druhém patře, zatímco Melania ve třetím v ložnici po 82leté matce Michelle Obamové (55)!

První dáma u královny

Mráček vs. stotisícové sluníčko Na den přesně po půl roce zavítali Trumpovi do Londýna, kde je v rámci summutu NATO k 70. výročí založení Severoatlantické aliance uvítala na královské recepci sama Alžběta II. (93). Melania se na setkání oblékla do žlutého kabátu od Valentina za bezmála 90 tisíc korun, který doplnila na zakázku šitými fialovými šaty návrháře Hervého Pierra, z nichž však byly vidět jen rukávy. A samozřejmě saténovými »louboutinkami« za 16 tisíc Kč. A zatímco úsměvy rozdávající Melania připomínala rozzářené sluníčko, zakaboněná a do šedomodrého kostýmku oděná královna evokovala spíš mráček.

Melania Trumpová si doteky svého muže zřejmě moc neužívá:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.