Ivanka Trumpová u babičky Zelníčkové (93): Vyznání, které chytne za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ivanka Trumpová u babičky Zelníčkové (93): Vyznání, které chytne za srdce

Ivanka na Instagramu zveřejnila snímek své babičky s dojemným vzkazem.
Ivanka na Instagramu zveřejnila snímek své babičky s dojemným vzkazem. (Foto: Instagram Ivanky Trumpové, Reuters)

Ivanka Trumpová (37) trávila víkend se svou babičkou Marii Zelníčkovou, která nedávno oslavila 93. narozeniny. K této příležitosti sdílela dcera amerického prezidenta na sociální síti vlastnoručně pořízený snímek s dojemným vzkazem.

„Mé milované a nesmírně zábavné babičce je 93 let a stále zůstává oblíbeným vypravěčem a společníkem k obědu. Během svého života jsem potkala mnoho milých, charismatických a úžasných lidí, ale moje Babi bude vždy na prvním místě! Mám opravdu velké štěstí, že s ní mohu trávit čas!“ napsala Ivanka ke svému příspěvku dle webu Blesk.cz.

Nutné podotknout, že Zelníčková na svůj věk vypadá opravdu skvěle. Na babičku nemůže Ivanka dopustit, stejně jako prezident USA Trump. Ten ji v říjnu minulého roku dokonce pozval k sobě do Bílého domu. V Oválné pracovně to byl pro paní Zelníčkovou veliký zážitek, od prezidenta dostala políbení a dárek. „Tou byla letenka do prezidentského speciálu, proslulého Air Force One. Let z Washingtonu do New Yorku nebyl dlouhý, ale zážitek to byl obrovský,“ řekla tehdy Zelníčková dle Blesku.

Marie Zelníčková je matkou Ivany (70), která se coby závodní lyžařka dostala za minulého režimu do zahraničí. V roce 1977 se provdala za Donalda Trumpa a manželé spolu vydrželi 15 let. Měli spolu tři děti. V roce 1992 se dvojice domluvila na rozvodu.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.