Milionový šatník manželky Trumpa: Z toho vám spadne brada! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Milionový šatník manželky Trumpa: Z toho vám spadne brada!

Americký prezident Donald Trump se svou ženou Melanií.
Americký prezident Donald Trump se svou ženou Melanií. (Reuters)

Melania Trump (49) je symbolem toho, že politika a móda mohou kráčet ruku v ruce. Manželka prezidenta Spojených států amerických je milovnicí vysokých podpatků a luxusní módy. Šatník první dámy tvoří kousky od nejznámějších módních návrhářů, a nebojí se za ně zaplatit nemalou částku.

Bývalá modelka měla k módě vždy blízko a rozhodně se jí nedá upřít cit pro módu. Oblečení, které nosí, rozhodně nepatří mezi nejlevnější. Značky jako Dolce & Gabbana, Michael Kors nebo Balmain nemohou chybět v jejím šatníku.

Svůj outfit vždy dokáže ozdobit i luxusními lodičkami na podpatku. Mezi její nejoblíbenější obuv dle webu plus JEDEN DEŇ patří boty na vysokém podpatku od Manola Blahnika, jejichž cena se pohybuje okolo 625 dolarů, což je v přepočtu více než 14 000 korun.   A zkrátka se nedrží ani v případě výběru šatů. Když loni navštívila Bílý dům francouzská dvojice Brigitte a Emmanuel Macronovci, měla na sobě Melania bílý kostýmek od Michaela Korse za necelých 70 000 korun, bílý klobouk od HARVIE Pierra a také boty od Christiana Louboutina za více než 53 000 korun!  

Na svůj styl nedá manželka Trumpa dopustit i mimo pracovní prostředí.  V neformální den, který trávila se svým synem, si dle webu na sebe vzala kostýmek v hodnotě 346 tisíc korun, tašku za více než 300 tisíc či bundu v přepočtu na více než milion korun!

Místo Donalda Trumpa se za řečnický pultík postavila jeho manželka:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Lubica258
7. 6. 2021 • 19:42

No nevím, mě teda brada nespadla . Podobné pěkné kousky se dají sehnat i v second handu a také můžu tvrdit, že mě stál outfit kolik tisíc . Nejčastěji objednávám oblečení přes eshop second hand http­s://ww­w.on­line­sekac­.cz/ , takže si ho objednám v klidu doma a nemusím chodit po žádných obchodech .

vigela
11. 11. 2019 • 21:37

Nespadne. Nejsem závistivá, značky mě nevzrušují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.