Milovnice trendů Monika Babišová: Kam mizí luxusní róby za statisíce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milovnice trendů Monika Babišová: Kam mizí luxusní róby za statisíce?

Monika Babišová
Monika Babišová (Blesk)

Právem je nejlépe oblékanou ženou mezi manželkami vysokých tuzemských politiků. Monika Babišová (45), manželka premiéra Andreje Babiše (ANO), se stala nefalšovanou módní ikonou. Kamkoliv svého manžela doprovází, vzbudí pozornost svým outfitem. Mnohdy však nemůže luxusní šaty obléknout vícekrát.

Jako manželka premiéra si je Babišová dobře vědoma, že pokud by vynesla jedny šaty vícekrát, nezůstal by tento »přešlap« bez povšimnutí. A místo toho, aby se jí doma oblečení hromadilo, rozdává ho svým příbuzným, nebo vybraným charitativním organizacím „Podporují jak bazar Báry Nesvadbové, tak i jarmark Mafry. To jsou dva projekty, do kterých se každý rok zapojuji,“ prozradila dle eXtra.cz Babišová.

Některé kousky jsou však natolik luxusní, že se Babišová rozhodla vybrané modely uchovat ve skříni pro další využití. „Nejdřív jsem si říkala, že budu oblečení nosit pouze jednou, jinak mě pomluví v novinách. Na druhou stranu jde o tak drahé věci, že jsem si řekla, že je nebudu nosit pouze jednou. Nechci zbytečně plýtvat penězi a pokaždé si kupovat něco nového. Takže mě určitě můžete vidět několikrát ve stejném oblečení,“ svěřila se.

 

Během oficiální návštěvy Spojených států americký a Turecka svým výběrem uspěla. Dokonce dle některých trumfla první dámu USA Melanií Trumpovou. „Oblečení si kupuji sama, je ale pravda, že když jsme jeli do USA na naši první oficiální návštěvu, pomáhal mi Filip Vaněk. Své oblečení jsem s ním konzultovala i nyní před návštěvou Turecka. Tentokrát ale jenom po telefonu. Je to většinou tak, že si oblečení vybírám sama, ukážu mu ho a on to se mnou doladí,“ přiznala Babišová.

Pro své další dvě cesty se Babišová rozhodla, že podpoří české návrhářské talenty. „Chystáme se do USA a do Japonska na korunovaci krále a na těchto cestách ráda podpořím naše nadané návrháře,“ řekla manželka premiéra a dodala, že doma ráda nosí pohodlné oblečení.

„Doma se oblékám jako každá žena. Mám ráda legíny, tepláky, v létě nosím volné šaty, aby mě nic neškrtilo. Takhle mě můžete vidět pobíhat v Průhonicích. Do města také vyrazím v džínách,“ vysvětlila pro eXtra.cz Babišová.

Babiš s Monikou na cestě do USA: Premiérova choť v bílém kabátu i pohled do nitra vládního speciálu.

 



Přečtěte si
Josef124
8. 11. 2019 • 19:28

Pěkné oblečení se dá sehnat i za pár korun. Není potřeba za něj utrácet hned statisíce. Já si nedokážu představit, že by manželka utrácela za oblečení tolik peněz. Jsem rád, že oblečení pro celou rodinu kupuje v second handu http­s://ww­w.on­line­sekac­.cz/ , kde za něj asi nikdy celkem nezaplatí tolik, jako tato paní za jedny šaty.

kinki
13. 9. 2019 • 11:11

Nooo, neviem. Obstarozna zenska sa tu hraje na madam, ale velmi to akosi k nej nejde.

Helic
11. 9. 2019 • 06:27

To se nakrucuješ za naše prachy, což! Není Ti stydno???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.