VIP diety prvních dam: Tak hubne Macronová s Trumpovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIP diety prvních dam: Tak hubne Macronová s Trumpovou

Melania Trumpová a Brigitte Macronová.
Melania Trumpová a Brigitte Macronová. (Reuters)

Být první dámou je pořádný stres a zodpovědnost. Lidé je totiž neustále pozorují a zkoumají jejich chování, které musí být na jedničku. Kromě chování veřejnost řeší i jejich vzhled, a tak není divu, že chtějí první dámy vypadat co nejlépe.

Prezidentům jsou oporou, ale i ozdobou. Proto dbají na vzhled a vystupování. Jaké jsou triky prvních dam a jak si udrží štíhlou linii, i když jim už není dvacet?

Michelle Obamová (55)

„Žije aktivním životem a kondici i vypracované tělo si udržuje během a kardio cvičením. Nedá však dopustit ani na jógu, která je balzámem pro její duši,“ píší o Michelle na feminity.sk.

Melania Trumpová (48)

Manželka Donadla Trumpa si prý potrpí především na vyváženost, což znamená makat, ale i zhřešit. Proto se nebojí vzít si kousek čokolády, kterou následně zapije dietní colou.

Jacqueline Kennedy-Onassisová (†64)

Nezapomenutelná Jackie si štíhlou figuru udržovala striktním jídelníčkem. Ten se skládal z vařených vajíček, tvarohu s čerstvým ovocem, kuřecího či ryby s dušenou zeleninou nebo salátem. Žádná gurmánská jízda.

Brigitte Macronová (65)

Manželka mladého prezidenta Francie vypadá na svůj věk dobře, a to především díky štíhlé postavě. Tu má díky velké spotřebě ovoce a zeleniny. Tyto potraviny tvoří většinu jejího jídelníčku, ale jí samozřejmě i další zdravé potraviny, ze kterých získává potřebné látky pro správné fungování organismu.

Carla Bruni-Sarkozyová (51)

Jednou z nejkrásnějších prvních dam vůbec byla jednoznačně bývalá modelka a zpěvačka Carla. „Carla se bez okolků nebojí přiznat, že téměř nic nejí a za její štíhlou siluetou stojí především tvrdá práce. Přestože to považuje za mimořádně nudné, tréninku věnuje dvě hodiny denně,“ píší na již zmíněném serveru.

 Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ko5tam@...
9. 4. 2019 • 19:18

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >> >> www.SlimExtrem.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.