Jiří Krampol o nemocné manželce: TVRDÁ PRAVIDLA NA JEJÍ ZÁCHRANU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jiří Krampol o nemocné manželce: TVRDÁ PRAVIDLA NA JEJÍ ZÁCHRANU!

Jirka by chtěl, aby se manželka Hanička dala co nejdřív do kupy.
Jirka by chtěl, aby se manželka Hanička dala co nejdřív do kupy. (Foto Aha! – Robert Klejch)

Český Belmondo se po letech postavil zase k plotně! Je to už týden, co si Jiří Krampol (80) přivezl domů manželku z nemocnice, kde byla měsíc kvůli zesláblému a zdevastovanému organismu. A protože na kost vyhublá Hanka (57) musí především zesílit, herec začal na stará kolena vyvařovat.

„Haničce se vede dobře. Začala konečně baštit. Pochopila, že to zesláblý organismus potřebuje,“ řekl deníku Aha! Krampol.

Miluje květák

Manželčin zdravotní stav ho přinutil k činnosti, kterou léta nedělal, byť mu plotna nebyla cizí. „Naopak. Já vařím strašně rád. Učil jsem se to od tety, která vyvařovala baronovi na zámku Klecany,“ svěřil herec a přiznal, že se o víkendu k plotně opět postavil. „Dřív to nešlo. V pátek jsem měl představení v Divadle Semafor a do té doby jsem musel zkoušet,“ vysvětlil Jirka, který hned v sobotu nakoupil domů kila květáku. „Ten můžu jíst od rána do večera. Nejradši ho mám smažený s tatarkou, ale s domácí!“ vmísila se do hovoru Hanka.

Bude kočka?

„Takže já na starý kolena pořád smažim a matlám domácí tatarku. Hanka mi za to ale síbila, že z ní bude zase kočka! Taková, do jaké jsem se kdysi zamiloval...“ neodpustil si rýpnout Krampol. „Vždyť jo. Už jsem objednaná ke kadeřníkovi, starám se o pleť. Ještě to kouření, kdyby mi nechutnalo...“ posteskla si jeho žena.

Šok bez cigár

„Kouřit nesmí, ale doktoři říkali, že stačí, když ubere. Že by to mohl být pro její organismus obrovský šok, hned s tím seknout, když je zvyklá na nikotin,“ podotkl herec, který se o svou Hanku v domácí rekonvalescenci stará výborně. „Vozím ji i na vzduch. Včera jsme byli na výletě, předevčírem zase u známých za Prahou. Já tu moji Haničku dám do pucu,“ předsevzal si Krampol.

Dva měsíce bez jídla

Krampolovou odvezla počátkem března sanitka do nemocnice, kde ji umístili rovnou na JIP. Dva měsíce totiž odmítala potravu, vyhubla na kost a jen kouřila a pila nealkoholické pivo. Lékaři se ji snažili znovu postavit na nohy.

 Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
2. 4. 2019 • 15:45

Aby nebylo pozdě dávat manželku do pořádku. Normální žena to zvládne. Viděla jsem video z narozenin, bylo to žalostné, mluvila nesrozumitelně, pochlubila se, že má nové šaty, boty, kabelku . Ale ta její řeč už byla poznamenaná. Přitom je to ještě relativně mladá žena. Chudák Krampol, ten bude muset dělat do posledního dechu, aby vše zvládli, drahý nájem v blízkosti Staroměstského náměstí zaplatit musí. Péče o manželku také něco stojí, kadeřník, kosmetička, cigarety .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.