Vyhublá a zesláblá, ale už doma! Jiří Krampol si odvezl Hanku z nemocnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyhublá a zesláblá, ale už doma! Jiří Krampol si odvezl Hanku z nemocnice

Hana Krampolová bezprostředně po propuštění z nemocnice.
Hana Krampolová bezprostředně po propuštění z nemocnice. (Foto Blesk - Marek Pátek)

Manželka Jiřího Krampola (80) se konečně dočkala. Po čtyřech týdnech si ji konečně její muž vyzvedl a odvezl si Hanku (57) domů. „Jsem moc rád, že už nejsem sám. Ale musím na ni dávat pozor,“ svěřil Aha!.

Zdravotní stav Hanky se podle jejího muže výrazně zlepšil. „Když jsem ji naposledy navštívil, chtěla borůvky a dala si i ajran. Konečně zase něco jí,“ okomentoval spokojeně podle Blesku.cz herec. Přesto má obavu nechat ji doma samotnou. 

„Je to přece jen zatím příliš krátký čas. Nemohla se úplně uzdravit. Nesmí se zase vrátit k tomu, aby jen kouřila,“ strachoval se Krampol. Plánuje, že bude brát manželku s sebou na vystoupení, chodit s ní na procházky a podobně. „Hlavně, že už Hanička mluví o obyčejných věcech, jako že půjde ke kadeřnici a že na manikúru,“ neskrýval naději.

Hanku odvezla počátkem března rovnou z bytu v pražské Kaprově ulici sanitka na oddělení JIP. Hercova žena dva měsíce odmítala potravu, vyhubla na kost a jen kouřila a pila nealkoholické pivo. Lékaři se ji snažili znovu postavit na nohy.
Na video s Hankou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...


Přečtěte si
tetajulca
27. 3. 2019 • 10:48

Oba jsou trapní. Za chvíli je tam zpátky a zase bude o čem psát.Nemůže se o ní starat, protože musí obíhat bulvár, aby o něm alespoň něco napsal

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.