Brány Bohnic se otevřely: Krampolová v zajetí strachu z manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brány Bohnic se otevřely: Krampolová v zajetí strachu z manžela!

Jiří Krampol a Hana Krampolová na společném obědě
Jiří Krampol a Hana Krampolová na společném obědě (Blesk:David KundrátCzech News Center)

Pro dobré chování a úspěchy v léčbě dostala v Bohnicích další opušťák. Hanka Krampolová (58) mohla jít po sedmi měsících poprvé s manželem Jiřím Krampolem (81) na oběd. A pak zažila další emotivní chvíle. Navštívila svou fenku Žanetku. Hanku přemohlo dojetí.

Měla ze setkání strach. „Bála jsem se, že už mě ani nepozná,“ svěřila se Krampolová Nedělnímu Aha!. Obavy byly ale zbytečné. Její milovaný pejsek skákal radostí do výšky, olizoval paničku a pusinkoval ji. „Hned věděl, že jsem to já,“ radovala se hercova žena. O Žanetku pečuje po dobu, co se Hanka léčí ze závislosti na cigaretách a z nechutenství, známá veterinářka. Fenečka je v dobrých rukou, navíc získala další čtyřnohé kamarády.

„Budu moc šťastná, až si ji budu moct vzít zase domů a chodit s ní na procházky k Vltavě,“ dodala Hanka. Už se zase raduje z drobností a dokáže se na něco těšit. Spokojený je i Jirka Krampol. „Hanička přibrala patnáct kilo. Vypadá dobře a je to zase ona. To jsem si přál. Moc děkuju lidem z bohnické léčebny, že to dokázali,“ řekl herec. Čeká ho velký nákup. Protože Hanka skoro nic neobleče, půjdou spolu vybírat oblečení. Vypadá to, že mu manželku už tak do měsíce, do tří neděl pustí domů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.