Šok pro Krampola: Manželka rezignovala na život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šok pro Krampola: Manželka rezignovala na život!

Hana Krampolová.
Hana Krampolová. (profimedia.cz)

Problémy s alkoholem měla manželka Jiřího Krampola (80) již v minulosti. Hanka (57) absolvovala protialkoholní léčbu a kvůli antidepresivům skončila v blázinci. Přestože to nejednou vypadalo, že je ze všeho venku, opak je pravdou.

„Nemá žádnou životní náplň. Vnoučata nevidí, hlídat je nemůže, práci žádnou nemá. Je jen zavřená doma a dostává se čím dál tím víc do depresí. Ani nechce jezdit na dovolené. Jirka ji sice přemlouvá, ale ona nechce mezi lidi,“ řekl deníku Šíp zdroj z blízkého okolí páru.

Přestože se Krampol snaží ze všech sil a je pro svou manželku velkou oporou, nestačí to. Sama Hana nedávno přiznala, že se Jiří o ni stará více než ona o něj. „Nemá vlastně vůbec sílu vyjít ven. Někdo by se chtěl jet léčit k moři, jak ji Jirka nabízí, ale ona má co dělat, aby vůbec vstala z postele. Doslova rezignovala na život a manžel je z toho sám na prášky, už vůbec neví, co s ní má dělat,“ prozradil zdroj deníku.

A když se Hance podařilo ze všeho dostat, netrvalo bohužel dlouho a opět ji mocný démon jménem alkohol stáhl ke dnu. „Je to začarovaný kruh. Bojí se jít mezi lidi, aby jí zas nepomlouvali a nekoukali, jestli pije nebo ne,“ řekl deníku Šíp zdroj z blízkého okolí manželů.

 Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
31. 12. 2018 • 13:57

Jak končí lepšolidi jako lunatic? Asi se jdou zhoupnout do lesa na provaz. Nic chytřejšího je nenapadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.