Nemocná Hanka Krampolová: VYNUCENÁ ZMĚNA! Aby si zachránila život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nemocná Hanka Krampolová: VYNUCENÁ ZMĚNA! Aby si zachránila život

Hanka Krampolová
Hanka Krampolová (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Český Belmondo září štěstím! Jeho drahá polovička ho konečně poslechla a udělala ze sebe zase šmrncovní ženskou. „Paráda! Sluší ti to. Zvedlo tě to o tisíc procent,” pochválil Jiří Krampol (80) svou milovanou ženu Hanku (57), když se vrátila od kosmetičky a kadeřníka.

„Musíš na sebe pravidelně dbát. Musí tě zajímat, jak vypadáš. Už kvůli mě...” pokračoval ještě herec, který se tak ženě snaží zlepšit psychiku. „A teď se naobědváš, protože musíš přibrat! Rachitický ženský nemám rád. Potřebuji, aby bylo za co chytnout!” neodpustil si.

Vážná podvýživa

Je to jen týden, co se Hanka vrátila po měsíci z nemocnice, kde se snažili zachránit její naprosto zdevastovaný a vyčerpaný metabolismus. S vážnou podvýživou ležela na JIP, ládovali do ní kapačky a nutriční drinky. A když ji propustili, Krampolovi řekli, že jeho žena musí: „Výživně a pravidelně jíst, nepít alkohol, nekouřit, chodit na vzduch. To je jediný lék!”

A Jirka to vzal smrtelně vážně. „Dokonce vařím. Včera jsem udělal vývar z půl kila masa, porazil by i dřevorubce, s vydatnými masovými knedlíčky. Hanka musí jíst a já na to dohlížím,” svěřoval deníku Aha! herec, zatímco jeho ženu krášlili v salonu.

Trpí nechutenstvím

Když se mu konečně přišla ve vší parádě ukázat, Krampol se po pochvalných slovech zase vžil do role chůvy. „Měl jsem tady skvělou rajskou. Předpokládám, že si ji dáš taky... Už jsem ti ji objednal!” oznámil Hance nekompromisně. Ta jen pípla: „Prosím tě, bez masa, knedlíků a místo příboru lžíci.“ Jirka se zamyslel a pravil: „Dobře, ale k omáčce dostaneš rýži!“ A pak bedlivě střežil, aby snědla alespoň tři čtvrtě porce.

„Do mne to moc nejede. Trpím pořád nechutenstvím. Už to nechám. Doma si dám, Jiříčku, nutriční drink,” prosila Krampolová.„Haničko, tohle nechci poslouchat! Drink si dej, ale ještě trochu sníš! Měříš stojednašedesát centimetrů, vážíš padesát jedna kilogramů a jsi jako sušinka. Musíš minimálně šest kilo nabrat a já ti potom doopravdy snesu modré z nebe,” zareagoval Krampol a bylo jasně znát, že manželku miluje a svá slova myslí smrtelně vážně.

 Jiří Krampol odvezl na kost hubenou manželku z nemocnice! Zesláblá Hanka se sotva šine

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
4. 4. 2019 • 13:41

Je ten Krampol normální? Nechá ji týdny ležet v posteli, nosí ji pivo a cigarety (5 krabiček denně) a ví, že nejí..... v nemocnici ji měsíc dávají dohromady.... teď bude Krampol denně zásobovat bulvár informacemi co Hanička papala atd. Otřesná dvojice!!!!!

Inka
4. 4. 2019 • 06:43

Co ta přímá řeč v dialogu 😂😂😂 ... ? Že by nový sitcom * Hanička hami ham * na pokračování ? Vypadá to tak, že poprvé v historii má paparazzi otevřené dveře, aby národu neunikl ani jeden důležitý moment ... mimochodem, taťka doma kuchtí, mamka zkrášlující procedura a foto z hospody u rajské 😵😂

Helic
4. 4. 2019 • 06:36

Souhlas. Komedianti. Vývar z půl kula masa??? To je fakt síla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.