Krampolová po kolapsu: Překvapivá dohra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krampolová po kolapsu: Překvapivá dohra!

Krampol věnuje manželce veškerou péči.
Krampol věnuje manželce veškerou péči. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, Miloš Schmiedberger)

O manželce známého herce je známo, že propadla závislosti na chlastu a lécích. Zkouší se z toho dostat, naposledy na psychiatrické klinice v Praze. Odtud ovšem byla po dvou týdnech "odejita". Co s ní bude dál?

„Hanička je už v pořádku a nyní už bude docházet k ambulantnímu psychiatrovi," popsal současný stav manželky Jiří Krampol (79). A přidal ještě bombu! „Bude dělat asistentku paní doktorce, která pracuje s psychicky nemocnými," překvapuje herec.

A protože teď bude Hana Krampolová (56) více mezi lidmi, objednala se rovnou u zubaře. „Potřebuje nějakou opravu zubního můstku," dodal k tomu herec, který má z pozitivního vývoje na domácí frontě očividnou radost. 

Krampol na videu po kolapsu manželky: Co s ní po vyhazovu z blázince?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinty
20. 7. 2017 • 07:42

Kdo asi Haničce kupoval léky a alkohol. No přece Jiřík. Tak na co si teď stěžuje. Kdyby jí nedával peníze a neměla možnost si to opatřit,tak byla dneska za vodou a nemusel jí platit ještě psychiatra.Toho myslím potřeboval on, když si to netáhlo uvázal před léty na krk.Peníze mu roztočila v kasínu a teď brečí,že nemá na nájem. Jó ty serebrity ty to vedou....

vigela
19. 7. 2017 • 20:35

Autorovi článku: Nešlo by poněkud zjemnit slovník? Aspoň místo chlast napsat alkohol? Ovšem paní HK jako asistentka u lékaře - a ještě k tomu psychiatra? Potěš pánbu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.