Naštvaní Krampolovi opouštějí Pařížskou: Vyhodili nás z bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Naštvaní Krampolovi opouštějí Pařížskou: Vyhodili nás z bytu!

Jiří Krampol s manželkou práskli dveřmi v předražené Pařížské.
Jiří Krampol s manželkou práskli dveřmi v předražené Pařížské. (Foto Aha! – Dan Černovský, Martin Pekárek)

Už má klid. Jiří Krampol (78) se v sobotu odstěhoval z bytu v Pařížské ulici, kde mu domácí zvedla nájem z 16 na 35 tisíc korun.

„Ten kvartýr jsem před čtrnácti lety dával dohromady tři čtvrtě roku a Jirku to přišlo na dva a půl milionu,“ řekl Nedělnímu Aha! hercův manažer Miloš Schmiedberger (65).

Šikana domácí
Proto oba považují jednání paní domácí za šikanu. „Paní domácí nás přinutila odejít vysokým nájemným. Tím nás vlastně vyhodila,“ říká Krampol. „Nenecháme se tlačit ke zdi. Navíc jsem nesměl v bytě dělat rozhovory s novináři ani točit třeba VIP Prostřeno!,“ čertil se herec, kterému se včera výrazně ulevilo.

Byl to holobyt
Ví, že nájmy se v luxusním centru Prahy pohybují v desítkách tisíc korun, ale on šel v roce 2003 do holobytu, kde nebyla ani koupelna. Stálo ho to majlant. Mohl za to tehdy mít byt na okraji metropole. „Všechno jsme budovali a většinu jsme tady teď museli nechat, protože třeba podlahy, vyštukování, lustry, parapety a podobně jsou nepřenosné,“ potvrdil manažer.

Budík pro štěstí
Hned ráno zažil herec neuvěřitelnou příhodu. „Nesl jsem si do Kaprovky, kde teď budeme bydlet, starý budík. Nejde už mnoho let, ale mám na něj pěkné vzpomínky. A představte si, že když jsem překročil práh, budík najednou zazvonil,“ líčí Jirka vesele. Považuje to za dobré znamení.

Stěhoval ho mistr republiky
Za 14 let se podařilo manželům Krampolovým shromáždit pěknou řádku věcí. Se stěhováním jim pomáhala firma kamaráda, která mimo jiné montuje postele a prodává matrace. Dělá pro ni i Jan Chroust, mistr ČR v thaiboxu. Znají se s hercem z posilovny. „Víme, že stěhování je stres a chtěli jsme před ním Jirku i Haničku uchránit. Přišli prakticky do hotového,“ ujistil.

Za luxus v centru města se platí
Ceny nájmů se v lokalitě okolo Staroměstského náměstí pohybují podle velikosti okolo 30 000 korun. Za tuto cena nabízí například jedna realitka 4 + 1 na Josefově.

Hana Krampolová promluvila o sexu s manželem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
15. 4. 2017 • 00:54

-bello- Já tady žiji a nestěžuji si, přestože pocházím z Královéhradeckého kraje a Prahu mám jako srdeční záležitost díky babičce a dědovi.

-bello-
11. 4. 2017 • 22:26

ellenic něco jiného je chalupa a něco jiného trvalý pobyt

ellenic
11. 4. 2017 • 08:21

-bello- Chápu Tě, že právě Ty by jsi nikdy z Prahy a hlavně z centra neodešla. Věř mi, že v Ústeckém kraji rozhodně nechcípl pes, přátelé a kamarády si normální inteligentní člověk najde všude. Ustecký, Liberecký a Hradecký kraj stejně jako Prahu miluji a hlavně o těchto krajích vím toho hodně. Nikde rozhodně nechcípl pes. Mnoho Pražáků má chalupy a Ústeckém kraji, převážně okolo Ohře a v Krušných horách. A vidíš, jsou spokojeni. Moje známá mi řekla, že kdyby neměla tak dobrou práci v Praze, už by dávno utekla do Krušných hor. Takhle si je užívá aspoň o víkendech, svátcích a dovolených. Přeji hezký den, jo a za chvíli odjíždím do Prahy, budu i v centru .

-bello-
11. 4. 2017 • 00:15

ellenic ad 1) neřešíme , jestli jeho žena pracovala nebo ne ad 2) zajisté má Krampol jasno v tom, že zajistil sebe i manželku do smrti a že má na nájmy, není dement ad 3) jediné místo pro mě je centrum Prahy, kde žiju celý život a nikdy si nekoupím nudný civění " do zeleně" ad 4) jsou možná lidi tvého věku, co by klidně v "krásném ústeckém kraji " kde chcíp pes žili a to i přesto , že tam nemají jediného kolegu a kamaráda a rodinu a společné zážitky s nimi .Jenže takové já neznám.Vím jen , že se každý aktivní fofrem do Prahy vrátí , tedy Krampolovi rozumím.

-bello-
10. 4. 2017 • 23:49

rezacek bez souhlasu by si ani neškrtnul , to jsou plytký úvahy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.