Jiří Krampol pohřešuje syna už 8 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Krampol pohřešuje syna už 8 let!

Jiří Krampol řeší v současné době mnoho problémů.
Jiří Krampol řeší v současné době mnoho problémů. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Petr Novotný)

Je toho na něj moc. Jiří Krampol (78) musí řešit zvýšený nájem, chytly ho průdušky a navíc neví, co je s prvorozeným synem Tomášem (50), který žije v Austrálii. „Naposledy mi před osmi lety řekl, že brzy zavolá,“ postěžoval si herec.

Skypu ve svém věku neholduje, a tak musí čekat, až zazvoní mobil. Zatím marně. A Krampol smutně připomíná, že mu za necelé dva roky bude osmdesát. „Jestli bude ještě dlouho otálet, může být pozdě,“ říká herec realisticky.

Chování syna si neumí vysvětlit. „Nechápu to. Brzy to bude přesně osm let, co tady byl se svou současnou ženou naposledy. Vzal jsem ho na dovolenou, dal jsem mu peníze, prostě jsem se choval jako táta. A pak najednou jako když utne,“ diví se Krampol.

„Poslouchám, že i ostatní mají děti natrvalo žijící v cizině a přesto s nimi neztrácejí kontakt. Navíc s Tomášovou matkou Janou Fořtovou se občas vidím, zůstali jsme přáteli. Žije sice taky v Austrálii, ale čas od času přiletí. Vztahy mezi sebou máme dobré,“ ujišťuje Jiří.

Podivné chování syna si vysvětluje tím, že Tomášovi se v mládí zhroutil životní sen. „Byl velice úspěšný tenista, vyhrál v roce 1983 v Pardubicích prestižní juniorský turnaj a měl našlápnuto na Wimbledon. Bohužel si zlomil ruku a byl najednou konec všem nadějím,“ říká Krampol.

Tomáš musel ukončit slibnou tenisovou kariéru, stal se trenérem. „To zklamání se na něm mohlo navždy podepsat,“ míní herec.

Máma byla hlasatelka
Matkou Tomáše je bývalá televizní hlasatelka a moderátorka Jana Fořtová (70). Krampol byl její první manžel, pak se vdala ještě dvakrát. Napřed za tenisového trenéra Jaromíra Fořta (72), s nímž má dceru Zuzanu. Pak se odstěhovala do Austrálie, na dálku se s Jaromírem rozvedla a vzala si Čechoaustralana Michala Habera (75).

Velmi křehké vztahy
Jiří Krampol má z druhého manželství ještě syna Jiřího, s nímž taky nemá kontakt. Zato k němu tíhne syn Martin jeho třetí manželky a hlavně Petr, jehož matkou je hercova současná manželka Hanka (55).



Přečtěte si
anka
24. 9. 2016 • 16:51

neznate je, nic o nich nevite, tak proc hned odsuzovat dite. Treba chyba byla v panu Krampolovi, ze se jim nevenoval, ze na ne nemel cas...atd.

ivoadler
23. 9. 2016 • 11:05

Je to blbý, když se dospělý dítě odstřihne od svých starých rodičů. Ale třeba i ono zestárne a pochopí, jak svinsky se chovalo.

hufnagll
23. 9. 2016 • 09:20

Pan Jyrka Krampoul že má problém s nájmem v Pařížské ulici? Tak když chce v té ulici bydlet tak taky musí počítat že ho to bude něco stát.Je to nejluxusnější ulice a náimy tomu musí odpovídat.Doba kdy platil za byt 16.000 je pryč,když na to nemá tak se může odstěhovat třeba na loď Hermes kde je za přespání minimální cena a loď je zakotvená blízko Pařížské ulice.

auslak
23. 9. 2016 • 09:09

a on chudák si až teď po 8 letech na něj vzpomněl , že nevolá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.