Je to horší než dřív! Hana Krampolová (56) už v tom zase lítá! Foto jako důkaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Je to horší než dřív! Hana Krampolová (56) už v tom zase lítá! Foto jako důkaz

Hana Krampolová už zase pije alkohol!
Hana Krampolová už zase pije alkohol! (Foto: Profimedia.cz, archiv Blesku, Martin Pekárek)

Kvůli alkoholu byla Hana Krampolová před nějakým časem v léčebně. Manželka oblíbeného herce se dušovala, že nikam docházet nepotřebuje a tvrdila, že se cítí dobře. Jenže očití svědci ji načapali, jak si tajně běhá kupovat alkohol. Co o její závislosti říká psychiatr?

Není to ani půl roku, co byla Hana Krampolová propuštěna z psychiatrické léčebny a už zase si zahrává s ohněm. „Vídala jsem ji tu i před léčením, ale teď je to snad ještě horší než předtím! Chodí mnohem častěji, denně a pro víc flašek. Narazím tu na ni třeba i třikrát denně. Ráno si kupuje pivo a přes den víno,“ práskla očitá svědkyně Blesku. Jenže lidí, kteří manželku Jiřího Krampola viděli s alkoholem je mnohem více. „Hned jak její manžel odejde do fitka, letí do obchodu pro alkohol. V týdnu se ještě drží, víkendy má horší…“ prozradil další z dobře informovaných lidí.

Proč Hana chodí pro alkohol i několikrát denně vysvětlil renomovaný psychiatr na léčbu závislostí MUDr. Karel Nešpor (65). „Člověk, který je závislý, tak chce nejdřív vypít jenom malé množství. Proto si koupí jen trošku. Malá dávka ale vyvolá bažení po dalším alkoholu. To zhorší sebeovládání a on si jde pro další. Třeba u hazardu tomu říkáme bankomatová běhavka – patologický hráč běhá mezi kasinem a bankomatem,“ vysvětlil pro Blesk.

Vypadá to tedy, že ani zdravotní obtíže Hanu od alkoholu neodradily. Přitom když v minulosti zapíjela prášky na bolest alkoholem, dostala dokonce epileptický záchvat. Nakonec skončila v léčebně, odkud byla předčasně propuštěna. Zřejmě ani toto vše ji nepřesvědčilo k tomu, aby s chlastem sekla.

 Hana Krampolová nakupuje alkohol

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 12. 2017 • 00:31

mord všichni na tebe už dávno dlabou, nevšimnul sis ? Změň si nick, vole

mord
28. 12. 2017 • 16:44

všichni budou drbat šmudlo? všichni ne. Jenom taková pakáž jako jsi ty bellmeku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.