David Gránský a Eva Josefíková z Modrého kódu ve vášnivé scéně: Styděl se líbat s kamarádkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

David Gránský a Eva Josefíková z Modrého kódu ve vášnivé scéně: Styděl se líbat s kamarádkou

Na place to mezi nimi hodně jiskří.
Na place to mezi nimi hodně jiskří. (Foto FTV Pri)

Do seriálu se vrátila po delší pauze a hned na place zažila horké chvilky. Eva Josefíková (29) totiž skoro neodlepila rty od Davida Gránského (26). Vzala to ale jako profík. To objekt její vášně se při líbacích scénách červenal jako študent...

Intimní scény režisér natáčí ve speciálních podmínkách. „U těchto choulostivějších, ať už líbacích, nebo postelových scén se vždy eliminuje počet osob štábu na co nejmenší, aby měli herci klid,“ vysvětlil člen produkce.



Hrají ale tak věrohodně, že vypadají jako skuteční milenci. Seriálový páreček Davida alias Matyáše Bojana a Evy coby Lucie Krutinové je doslova naplněn vášní. Ovšem hned, jak kamery vypnou, televizní suverén je celý nesvůj. „Já musím za sebe říct, že ačkoli jsem herec, který chodí s kůží na trh, tak jsem stydlivý. S Evou Josefíkovou jsme kamarádi. Líbací scény v Modrém kódu se mi točí s větší nervozitou než běžné scény, ale zase s menší, než kdybych měl jít fakticky operovat,“ zamlouval to vtipem Gránský.



To jeho milenka to bere s daleko větším klidem. „Největší stres jsem měla s latinskými názvy, protože je moje postava ještě na mateřské, tak to odpadlo. Takže si to užívám,“ práskla sympatická herečka.



Nervozní kvůli svatbě
David se ostýchá při líbacích scénách i z toho důvodu, že ho v létě čeká skutečná svatba s dlouholetou přítelkyní Nikolou. Co kdyby náhodou žárlila..? Loni v létě ji požádal v Americe na dovolené o ruku. Objednal si už svatební agenturu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.