Monika a Andrej v USA: Jak je zhodnotil uznávaný stylista? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Monika a Andrej v USA: Jak je zhodnotil uznávaný stylista?

Andrej Babiš s manželkou Monikou po příletu do Washingtonu (5.3.2019)
Andrej Babiš s manželkou Monikou po příletu do Washingtonu (5.3.2019) (Foto Blesk - Jakub Poláček)

„Oba si zaslouží jedničku!“ Tak shrnul uznávaný stylista celebrit Dušan Chrástek (37) dojem z toho, jak se premiér Andrej Babiš (64, ANO) a jeho žena Monika (44) »ohákli« na návštěvu USA. Podle toho, jak jednotlivé kousky oblečení ocenil, není takový vzhled vůbec za hubičku. Jen oblečení na snímcích je k mání bratru za půl milionu. 

To ale ani v Česku, a tím spíš ve Spojených státech, kde se Babišovi dnes setkají s prezidentem Donaldem Trumpem (72) a jeho ženou Melanií (48), nikoho neohromí. Že je premiér solventní muž, je jasné. Ukazuje to ostatně i nejnovější žebříček boháčů, který časopis Forbes zveřejnil v úterý. Podle něj má Babiš majetek za 79 miliard. Proti minulému hodnocení je to ale zhruba o 13 miliard méně. Což zřejmě nebude mít přímou souvislost s tím, co přiznala nedávno Aha! jeho žena Monika. „Za módu utrácím hodně, ale kolik to je, to vážně nevím. Nikdy jsem to nepočítala a radši to ani nechci vědět. Myslím, že teďka, co je Andrej v politice, jsem začala utrácet ještě víc,“ svěřila se.

Když muži mluví, ženy pijí čaj

Hned dvakrát se má dnes setkat Monika Babišová s první dámou Melanií Trumpovou. Po dvacetiminutovém přijetí v Oválné pracovně se totiž obě dámy musejí »klidit«, aby oba státníci mohli jednat. Babišová se tak vypraví do Západního křídla Bílého domu, kde setrvá s Melanií u šálku čaje zhruba tři čtvrtě hodiny až do konce jednání. Obě ženy se ale potkají už dopoledne, protože první dáma USA pozvala ženu českého premiéra na předávání Mezinárodních cen pro odvážné ženy.

Babišová měla už včera také nabitý program, naplánovánu měla návštěvu traumatologického centra, oběd s manželkou vnuka prvního československého premiéra Antonína Švehly lékařkou Janou Švehlovou, výstavu Jiřího Koláře v galerii Katzen Arts Center a návštěvu charitativní organizace Boys and Girls Clubs of Amerika. Spolu se svým manželem měla večer v plánu zavítat na zápas Washington Wizards, celku basketbalové NBA, ve kterém už třetí sezonu hraje nejlepší český basketbalista Tomáš Satoranský (27).

Oblek Corneliani: 47 000 Kč
Kravata Hermes: 12 000 Kč
Košile Corneliani: 7100 Kč
Stylista: „Pan premiér udělal ve svém šatníku opravdu svěží vítr. Přípravu vůbec nepodcenil.“

Kabát Fendi: 105 900 Kč
Hermes Birkin (legendární kabelka, na níž se někdy čeká i dva roky): 270 000 Kč
Boty Ferragamo: 19 800 Kč
Stylista: „Paní Monika vždy svůj šatník řešila. Důkazem toho, že to nepodcenila, je skvělý kabát s kožešinou Fendi, který první dáma USA jistě ocení.“

Fendi úpletový komplet:
Sukně: 24 900 Kč
Svetřík: 12 900 Kč
„Myslím si, že v žádném případě by se neměla kombinovat logománie na sukni a na svetříku. Příště by měla zvolit k sukni jednoduchou bílou nebo krémovou košili se zvýrazněným pasem“

 Babiš s Monikou na cestě do USA: Premiérova choť v bílém kabátu i pohled do nitra vládního speciálu



Přečtěte si
lidinikiti...@...
7. 3. 2019 • 17:32

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.