Niko chystá nový klip: Natáčel na zámku v Jablonné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Niko chystá nový klip: Natáčel na zámku v Jablonné!

Niko má velké ambice!
Niko má velké ambice! (Foto: Archív Nika Jalauzidise)

V posledních měsících sice vydával jednu píseň za druhou, dlouho se ale nemohl rozhodnout, ke které natočí videoklip. Nakonec se rozhodl pro svůj snad nejrychleji napsaný singl Night & Day. A Niko Jalauzidis slibuje, že to bude pecka.

Po vydání videoklipu GO! sice Niko nezahálel, co se týče nového videoklipu se nechtěl příliš unáhlit. Ačkoliv má v šuplíku desítky písní, volba padla na píseň, která vznikla zcela spontánně. „Tohle byla jedna z těch písniček, která se napsala sama. Jeden den před pár měsíci jsem byl ve studiu, sednul si k piánku a první věc, co ze mě vypadla byla celá sloka a refrén. Pak už jsem jen dodělal strukturu a dopsal bridge. Mám rád songy, které vzniknou takhle přirozeně,” svěřil se mladý zpěvák s tím, že v ní zpívá o naivním optimismu.

„V plánu mám i několik akustických session, které chci vydávat po boku studiových nahrávek. U svých oblíbených hudebníků na taková videa vždycky koukám, tak jsem si řekl, že bych je mohl dělat taky. Zároveň už dodělávám další studiovku, včetně letního EP, které budu vydávat před prázdninami,” uzavřel Niko, na jehož klip se můžeme těšit v průběhu března. Do té doby můžete sledovat, jak si užívá výlet v Los Angeles na jeho Instagramu @nikojalauzidis.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.