Drsná zpověď Antalové o krutém údělu hereček: Kšefty berou mladé vychrtliny, kamera je sviňa... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsná zpověď Antalové o krutém údělu hereček: Kšefty berou mladé vychrtliny, kamera je sviňa...

Popsat věci pravým jménem se Alena rozhodně nebojí!
Popsat věci pravým jménem se Alena rozhodně nebojí! (Foto Aha! - Alexandr Malachovský)

Šestačtyřicetiletá Antalová si zafilozofovala na téma starnutí hereček. A není to vůbec příjemné povídání, přibývající křížky na hřbetě jsou v tomhle oboru prý hodně kruté...

„Kamera je sviňa, když ten seriál vidím, připadám si tam tlustá, ale je to tím, že jsem byla po porodu, kojila jsem, byla jsem opravdu velká, takže chápu, že všechny filmové hvězdy musí být vychrtliny, aby nějak vypadaly. A taky že jsou to hlavně mladé holky. Mladých hereček pro film potřebujete deset, ve středním věku pět a starou dámu jen jednu. S tím je těžké se vyrovnat," okomentovala nejen své účinkování v Četnických humoreskách Alena Antalová v OnaDnes.

„Je to obrovsky těžké. Stárnutí dopadne na každou ženu, na herečky obzvlášť, protože vidíte, jak jste vypadala jako mladá. V tomto je naše povolání kruté. Musíte to mít v hlavě pořádně srovnané a nemůžete vsadit všechny karty na jednu věc, jinak je to zoufalství. Můj velký cíl a úkol je dokázat stárnout a být přitom spokojená, protože když potkáte takovou ženu, je to pecka. Spokojená krásná ženská s vráskami, to je něco," dodává plavovlasá herečka. 



Přečtěte si
ivoadler
20. 2. 2019 • 12:47

Herečka je exkluzivní profese, ale s věkem je problém. A to může být ráda, že není sama.

defakto
20. 2. 2019 • 12:17

... Antalová objevila Ameriku ! Starší herečky nemajú takové uplatnení jako mladé "vychrliny ", na to prřišla až ted , když se stáva starou vychrtlinou! Když nemá co hrát , tak si může najít vedlejší práci , na úřadě práce ji jistě něco nabídnou , potřebují kuchařky , prodavačky , uklizečky , dělnice atd. atd.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.