Proč si Meghan sahá na břicho několika způsoby: Expertky mají jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proč si Meghan sahá na břicho několika způsoby: Expertky mají jasno!

Ruka kolem bříška. Jinak už Britové Meghan na veřejnosti ani nepamatují.
Ruka kolem bříška. Jinak už Britové Meghan na veřejnosti ani nepamatují. (Internet, archiv )

Velká část Británie už má z vévodkyně Meghan (37) trochu legraci. Své těhotenství totiž dává najevo příliš afektovaně – neustále má ruku přiloženou na vydutém bříšku. Dokonce se spekuluje i nad tím, že ho má vycpané a jiný stav jen předstírá. Jak to tedy je? Expertky promluvily…

Mám vystudované dvě střední a jednu vysokou. Také mluvím třemi jazyky. Jsem skutečně vzdělaný, ale pořád si myslím, že vše kolem Meghan je falešné, včetně jejího těhotenství,“ takovéto útočné komentáře na adresu manželky Harryho plní sociální sítě. Buď Meghan obviňují z falše, nebo si utahují z jejího teatrálního chování.

 

Deníku Daily Mail to nedalo a tak oslovil několik odborníků, aby se k Meghan vyjádřili:

„Pomalu si se svým potomkem začíná budovat vztah, je to přirozené,“ tvrdí Katherine Gravesová, která se zabývá hypnoporody. Podle jejích slov si ženy instinktivně sahají během těhotenství na bříško, a to nejen z citových důvodů. Napomáhá to totiž k tvorbě mateřského hormonu oxytocinu.

Pochopení pro Meghan mají i psycholožka Julianne Boutalebová nebo Linda Kelseyová z Cosmopolitanu. „Naznačuje to počínající oddanost k nenarozenému miminku,“ říkají.

Odbornice na body image Holli Rubinová zase říká, že spousta nastávajících maminek je nespokojená se změnami svého těla a Meghanino držení bříška napovídá, že je sama se sebou spokojená a má se ráda. Bude tedy šťastnou a spokojenou maminkou.

Ne všechny reakce na vévodkyni jsou ale tak vstřícné. Jo Elvinová z lifestylového magazínu prohlásila, že ať se snaží sebe víc, u Meghan už to celé působí jako otravná a falešná šaráda. „Našla si jednu strnulou pozici a vypadá jako nějaká figurína. Už se na to nedá koukat.“

Fotografka Alison Jacksonová sice těhotenství Meghan nijak nezpochybňuje, zato má dojem, že se z něj snaží vyzískat, co se dá. „Je to bývalá herečka a ví moc dobře, jak pózovat. Snaží se vypadat jako Panenka Marie,“ domnívá se.

I když Meghan Brity názorově rozděluje, o její porod se zajímá většina: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.