Jasmina Alagič: Nepříjemná pravda o miminku s Rytmusem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jasmina Alagič: Nepříjemná pravda o miminku s Rytmusem!

Jasmina Alagič
Jasmina Alagič (Instagram)

Jasmina Alagič (29) a rapper Rytmus (41) prožívají jedno z nejkrásnějších období. Během jejich krátkého vztahu došlo již na zásnuby a na Štědrý den pár oznámil radostnou novinku, že čekají potomka. O moderátorce se již dříve psalo, že je v jiném stavu, to ale vždy popřela, nyní se však vyjádřila k tomu, proč tomu tak bylo.

„Nejkrásnější dárek v mém životě! Naše první a poslední Vánoce ve dvojici,“ oznámil šťastný rapper. „Myslím, že dnes je ten správný čas na to, abych se s Vámi podělila o jeden z nejkrásnějších darů, jaké může člověk dostat. Tyto Vánoce strávíme s Paťkem dva, ale ty následující už nás bude o jednoho víc. Máme radost z tohoto daru, jsme vděční za všechnu radost, kterou nám dává, i když je ještě jen v bříšku. Chtěli jsme se s Vámi o tento zázrak podělit,“ napsala nastávající maminka.

Avšak kromě této radostné zprávy netrvalo dlouho a Alagič se ke svému těhotenství znova vyjádřila. Již v minulosti totiž média psala, zda není pohledná brunetka v jiném stavu. Tuto informaci vždy popřela, dokonce dvojici zvěsti natolik pobouřili, že zvažovali žalobu.

"Každé jedno uveřejnění mého těhotenství byla čistá spekulace, protože v té době jsem ani já sama nevěděla, že jsem těhotná, ani jsem za sebou neměla žádné takové vyšetření, na základě kterých by mohli dedukovat," vysvětlila na sociální síti svým příznivcům Alagič. "Jako každá zodpovědná a pověrčivá žena to hned nezveřejnila a počkala, dokud jí to okolnosti umožní," tvrdí zdroj webu Cas.sk.

 

"Jdete na to šalamounsky, ale ano, moje žena a Jasmina mají stejný termín. Jasmina nevěděla, že je těhotná, když to předtím psali, "uvedl webu trenér Rytmuse a bývalý boxer Tomi „Kid“ Kovács. Kromě těšení se na dítě teď dvojici čeká také svatba. "Svatbu chceme příští rok, do té doby máme ještě dost času přemýšlet, jak bude přesně vypadat, ale jsem si jistá, že spojení kultur tam bude," prozradilaAlagič Novémo Času.

Předchozí Další

 

 Na video s Jasminou Alagič se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
30. 12. 2018 • 22:37

To je teda zpravodajská bomba. Narodí se kříženec polokikána a bělošky,bude mít snížený IQ a bude se tvářit jako macho.To je vše.Stejně kikán pozdějí půjde za jinou,asi ze svého etnika.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.