Tohle Rytmus neplánoval, spletl se i Marpo: Překvapivé výsledky jejich souboje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle Rytmus neplánoval, spletl se i Marpo: Překvapivé výsledky jejich souboje!

Dvě rapperské hvězdy pózují při vážení před svým boxerským zápasem: Otakar Petřina alias Marpo (vlevo) a Patrik Vrbovský, neboli Rytmus
Dvě rapperské hvězdy pózují při vážení před svým boxerským zápasem: Otakar Petřina alias Marpo (vlevo) a Patrik Vrbovský, neboli Rytmus (Pavel Mazáč / Sport)

Včera se odehrál dlouho očekávaný souboj rapperů Rytmuse a Marpa. Oba dva si věřili, že tomu druhému v hlavním zápase XFN 15 naloží, plány ale nevyšly ani jednomu z nich.

Marpo si plánoval, že do pátého kola souboje s Rytmusem bude konec. To se ale přepočítal. Rytmus totiž zvládl bojovat celých šest kol a prohrál až na rozhodnutích sudích. Jejich souboj končil až v 1:12 a Patrik Vrbovský se rozhodně nemá za co stydět, 6 kol totiž bojoval velmi statečně, přestože byl poražen 3-0 na body.

Rytmus, který se na Štědrý den pochlubil, že s Jasminou Alagič budou mít miminko. Prozradil, že na souboj se připravoval rok. Dokonce prozradil, že aby se mohl věnovat přípravám na souboj s Marpem, omezil hudební projekty a dovolené.  Dlouho očekávaný souboj se odehrál v O2 aréně, která praskala ve švech. Kromě fanoušků drsného sportu dorazilo i mnoho celebrit, které si tuto událost nemohly nechat ujít.

 Marpo porazil Rytmuse! Slovák zvládl všech šest kol

 Skvělé gesto! Rytmus po bitvě rapperů zašel za Marpem do šatny

Video se připravuje ...

 Lenny v šatně objímala Marpa. Jsem děsně pyšná, přiznává

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.