Dara Rolins zhnusená Rytmusem! Provedla něco nečekaného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Darina zhnusená Rytmusem: Provedla něco nečekaného!

Dara Rolins
Dara Rolins (Foto: Profimedia.cz)

Rytmus (41) se po boku Jaminy Alagič (29) chová jako zamilovaný mladíček. Na narozeniny vzal svou lásku do italských Benátek a zveřejnil hodně sladké vyznání. Jeho vyznání bylo tak sladké, až to jeho expřítelkyni Daru Rolins (45) zabolelo.

„Tahle moje skvělá holčička dnes slaví 29 let. To, kdy a kde jsme se poprvé setkali a jak to mezi námi začalo, si nechám pro sebe. Bylo to ale to nejsilnější, co jsem v životě zažil. Během minuty jsem cítil, že jsi,“ uvedl Patrik Vrbovký na svém Instagramu. „Všechno nejlepší, miluji tě,“ nechybělo ve vyznání pro Jasminu Alagič.

Jenže takové vyznání už nenechalo chladnou ani jeho expřítelkyni Daru Rolins.Vyznání Jasmině totiž trochu vyznívá tak, že láska s ní až tak žhavá nebyla. „Nikdy jsem nepochybovala o tom, že se člověk může v životě zamilovat hned několikrát. Ani v případě Patrika jsem nikdy neočekávala jiný vývoj. A způsob, jakým svou lásku prožívá, je samozřejmě jeho věc,“ uvedla zpěvačka pro slovenský Nový Čas.

„To, že jsem ho přestala milovat a rozešla se s ním, přece logicky nasvědčuje tomu, že na jeho lásku nežárlím a z celého srdce mu ji přeji plnou náruč. Mě nemrzí, že zas miluje. Mrzí mě jen to, když svůj nový vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé právě teď. Po skoro sedmi letech společného života, všech slovech, písničkách a vyznáních v nich se přece nikdo nemůže divit, když řeknu, že mi to přišlo na chvíli líto,“ vysvětlila Dara.

Naštěstí dělá Daře radost alespoň její dcera Laura, která má konečně prázdniny. Jejich společným snímkem se na Instagramu pochlubil Lauřin táta Matěj Homola. „Dnes je nejlepší den v roce… pro rodiče, který teď dva měsíce nebudou muset vstávat,“ napsal ke snímku, na kterém jim to všem moc sluší. Společná fotka se jejich fanouškům nejenom líbí, ale už dokonce přemýšlejí o tom, jak bylo hezké, kdyby se k sobě Homola a Rolins vrátili. „Dejte to zas dohromady,“ napsala na rovinu jedna z diskutujících.

 

 

 



Přečtěte si
malavelka
13. 7. 2018 • 10:19

Stejný typ, jen je jedna odbarvená..... a jestli je rozdíl v charakteru pozná Rytmus asi i brzy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.