Lucie Gelemová v šoku: Slováček se nemohl Patrasové dočkat! FOTO jako důkaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Gelemová v šoku: Slováček se nemohl Patrasové dočkat! FOTO jako důkaz

Dáda Patrasová
Dáda Patrasová (Foto Aha – Alexandr Malachovský, Pavel Machan, Martin Hykl)

Není to tak dlouho, co si Dáda Patrasová (62) postěžovala na sociální síti na svého manžela Felixe Slováčka (75), který odjel do zahraničí a domů si zatím objednal rekonstrukci. Avšak jak se nyní zdá, naštvanost jí příliš dlouho nevydržela. Poté, co se Slováček vrátil z Londýna, kde trávil čas se svou partnerkou, zavítal domů za Patrasovou a láskyplně se políbili.

Objednal si rekonstrukci koupelny a odjel si na romantický výlet do Londýna se svou mladou přítelkyní Lucii Gelemovou (35). To se však nelíbilo jeho stále ještě manželce Patrasové, která si na manžela na sociální síti postěžovala. „Vrátila jsem se z pohádkového představení do reality. Takhle mám rozbouranou koupelnu. Manžel na výletě v Londýně.“

Avšak stačilo pár dní a vše je jinak. „Musím říct, že Felix se skvěle stará o náš dům,“ napsala Patrasová nadšeně na sociální síť. Součástí příspěvku také byla fotografie, na které se s manželem políbili. Fotografie během chvilky strhla vlnu dotazů a spekulací.

„Kéž byste si našli k sobě zase cestu. Felix vypadá vedle vás tak nějak galantně a mužsky. Jste krásný pár. Nebo byli. Škoda,“ vzkazovala jim jedna žena. „Nechápu to Dádo, jste spolu nebo ne?“ napsala zmatená fanynka.

 

 Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
paralenka
7. 12. 2018 • 22:43

Náhodou - skvělé fotky z Londýna . Už chybí jen titulek: Dědeček vyvezl vnučku na výlet . Alespoň se adoptivní vnučka pocvičila v angličtině.

lalia
7. 12. 2018 • 15:53

Kdy už skončí toto divadlo.Jsou pro smích.

kurna1
7. 12. 2018 • 15:14

Tenhle Slováček s tou svoji starou to je páreček k pohledání

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.