Když StarDance ovládnou komici! Kdo pobavil nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Když StarDance ovládnou komici! Kdo pobavil nejvíc?

Tomicová je prostě číslo!
Tomicová je prostě číslo! (Česká televize)

Je to už podeváté, co v televizi běží taneční show StarDance a stejně jako v minulých řadách ani tentokrát nechybí komický pár. Nejsou to vždy rození tanečníci, mnohdy nemají ideální figuru. U diváků jsou ale populární – nechybí jim smysl pro humor a na parketu to umí rozjet! A letos tu poprvé vládne žena – Pavla Tomicová.

Václav Vydra (62) a Petra Kostovčíková
Rok: 2006
Umístění: 2. místo, poražení ve finále
„Někdy to ustojím, někdy spadnu,“ smál se Václav, když dostal otázku, jak je na tom s pohybem. Do tanečních nechodil, vše se učil od začátku. „Nejvíc mě bolí hlava,“ svěřoval se během tréninků a prozradil, z čeho má největší strach: „Abych nezašlápl taneční partnerku!“ Stejně jako v životě neztrácel humor ani na parketu. Diváci ho milovali a poslali až do finále.


Jiří Schmitzer (69) a Simona Švrčková
Rok: 2007
Umístění: vypadli v 6. kole
Zábavným pořadům se vyhýbá, proto všechny překvapilo, když se Jiří v soutěži objevil. Navíc měl z pohybu obavy. „S tancem jsem měl potíže už na DAMU. Ve škole jsem měl vlastně problémy v podstatě se všemi předměty, které vyžadovaly disciplínu,“ svěřil se. Zkušeností moc neměl, neb taneční absolvoval poněkud svérázně. „S partičkou kamarádů jsme vždycky o přestávce zdrhli do vinárny a kravaty jsme strčili do kapsy,“ prozradil.


Oldřich Navrátil (66) a Kamila Tománková
Rok: 2012
Umístění: vypadli ve 3. kole
Na Emila Nádeníčka z kultovních »Básníků« se publikum těšilo. I proto, že ve společenském oděvu není moc k vidění. „V poslední době jsem ho měl asi třikrát, a to jen pod pohrůžkou fyzického násilí,“ smál se herec. V průběhu tréninků přiznal, že ho bolí nikoli nohy, ale celý člověk, a to i přesto, že fyzičku má slušnou. „Dřevo naštípu, zahradu zryju, ale jestli vydržím StarDance, to se uvidí,“ prohlásil. Zůstal do 3. kola.


Matěj Ruppert (40) a Alice Stodůlková
Rok: 2013
Umístění: vypadli v 5. kole
Nikdo nepochyboval o tom, že Matěj je showman, a tak to rozjede i na parketu. Nechyběla ani roznožka! „Párkrát mě napadlo, že zahraju srdeční nebo epileptickej záchvat, ale pak zatnu zuby, nalepím si náplast na krvavou patu a jdu zase na to,“ vyprávěl před soutěží. Po vypadnutí přiznal: „Byla to dřina, sáhl jsem si na dno. Ale šel bych do toho znovu!“ S tancem však nepokračoval: „Jsme asi jediný pár v historii StarDance, kterému nikdy nepřišla žádná nabídka,“ smál se s odstupem.


Lukáš Pavlásek (40) a Lucie Hunčárová
Rok: 2015
Umístění: 3. místo
Lukáš je komik, a tak bylo jasné, že při tanci s ním bude legrace. „Já jsem latinskoamerický typ, takže mě baví temperamentní latina. Mám svoji pověstnou „Pavláskovu nožičku“, což je známý prvek, který jsem vyučoval všude ve světě. Také mám rád tance, kde se porušuje intimní zóna,“ svěřil se. Porušoval ji skvěle, získal totiž bronz.


Pavla Tomicová (56) a Marek Dědík
Rok: 2018
Do tanečních nechodila, netančila ani na divadle. A když Markovi předvedla první valčík, který si myslela, že ovládá, zjistila, že to valčík rozhodně nebyl. Herečka proslulá svým halasným smíchem začala bojovat jako lvice a výsledek se dostavil. Když do náruče chytila Marka, jásalo publikum i porota. „Pavla je živel, inspirující, zábavný, energický, ženský… Jestli vypadne, přestávám StarDance sledovat,“ objevilo se záhy na sociálních sítích.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.