Letošní podzim bude nespoutaný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Letošní podzim bude nespoutaný

Mrkněte, co letos na podzim letí.
Mrkněte, co letos na podzim letí. (Profimedia.cz)

Podzim je tady a tropy už asi v nejbližší době nebudou, pokud se nerozhodnete letět jim vstříc. Je tu tedy chvíle, kdy nás potěší barvy v přírodě... i v botníku. Co ulovit, abyste na podzim zářily?

Vše, co se třpytí
Trend metalických bot, kamínkových a perličkových aplikací provází celý rok 2018, a ani podzim nezůstane zkrátka.
Tóny drahých kovů jsou sice trochu temnější než ty, které byly trendy na jaře, přesto stále poutají pozornost.
Pokud jsou pro vás třpytivé boty příliš výrazné, v podzimních kolekcích najdete i jednoduché kousky s výraznými kameny, které dávají botám punc luxusu.

Buďte vzorem
Vzory jsou obrovským hitem podzimu nejen na oblečení. Byla by rozhodně škoda nevyužít příležitosti dokonale sladit sáčko s botami, no ne? Milovnice klasiky určitě potěší využití vzorů rybí kost či kohoutí stopa, melír v různých kombinacích nebo kárované detaily. A pozor, leopardi, hadi a krokodýli letos hlásí velký comeback!

Pánská volenka
Boty v pánském stylu jsou v různých obměnách v kurzu už několik let. Tento podzim si můžete vybrat, zda dáte přednost britské eleganci, nebo drsnější variantě army bot. Výrazným prvkem, který stále nabírá na popularitě, je vysoká podrážka s hlubokým vzorem.

Barva vína
Odstíny červené a bordó jsou podzimní stálicí už mnoho sezón a nikdy s nimi nešlápnete vedle. Letos se k vínové přidala i tmavě švestková, která může ve své nejtmavší variantě skvěle nahradit černou barvu ve vašem šatníku. Obě tyto barvy si skvěle rozumí se zlatými doplňky a přírodní kůží.

Na záda
Batohy a batůžky už dávno nejsou jenom výbavou pro turisty. V posledním roce popularita krásných a luxusních batůžků raketově vzrostla a na milost je vzaly i zapřísáhlé milovnice kabelek. Ještě aby ne, vypadají skvěle, jsou pohodlné a volné ruce se vždy hodí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.