Ve 4 letech ji unesli a prodali Romům! Měla život jako v bavlnce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ve 4 letech ji unesli a prodali Romům! Měla život jako v bavlnce

Krásná Olga se dozvěděla pravdu až v šestnácti letech.
Krásná Olga se dozvěděla pravdu až v šestnácti letech.  (Foto: Facebook, ara)

Životní příběh krásné Olgy zní až neuvěřitelně.  Za zlaté náušnice ji ve čtyřech letech koupila romská rodina a teprve v šestnácti letech se konečně dozvěděla pravdu, o svém původu. Jak se tenkrát věci seběhly?

Její matka s manželem totiž velmi hodovali alkoholu. Ma denním pořádku u nich byly hádky a nezastavila je ani přítomnost jejich malé dcerky. Po jedné z hádek odešla Tamara i s malou Olgou na procházku. Potkaly tenkrát ženu, která Tamaře nabídla práci v Kišiněvu, hlavním městě Moldavska.

Žena tenkrát odjela i s dcerou, ale z dobré práce nebyli nic, Tamara musela žebrat na ulici. Tenkrát ještě netušila, že jde hlavně o její dceru. Ta byla totiž unesena a prodána za zlaté naušnice. Dívence změnili jméno na Maria Preyda a velmi dobře se o ní starali. Bydlela ve velkém domě, podporovali ji ve vzdělání a měla vše, na co si jen vzpomněla. Jen jí přišlo divné, že není nikomu z rodiny podobná.

 

Její biologická matka se postupem času z únosu dcery oklepala. Dokonce porodila další dvě děti. Chlapce jí sebrali kvůli závislosti na alkoholu a druhého dítěte se vzdala hned v porodnici. Olga se dozvěděla pravdu až v šestnácti letech, tehdy jí celý příběh vypověděla její umírající adoptivní babička.

 

Je pochopitelné, že zvědavost Olze nedala. Vydala se tak na policii, která zjistila, že se skutečně jedná o malou Olgu, která byla kdysi unesena z Běloruska.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.