Synovec Kajínka pobodal muže a malé dítě! Strýc v šoku ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Synovec Kajínka pobodal muže a malé dítě! Strýc v šoku ...

Jiří Kajínek je v šoku.
Jiří Kajínek je v šoku. (FTV Prima)

V obci Prachovice na Chrudimsku ve středu před půl osmou večer došlo k brutálnímu útoku. K pobodanému muži s malým dítětem byli přivoláni záchranáři a policie. Na muže (asi 30) a dítě zaútočil synovec dvojnásobného vraha Jiřího Kajínka (57).

Do hrudníku pobodaného muže musel vrtulník transportovat na traumacentrum Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Podle dostupných informací je muž ve vážném stavu. Dítě utrpělo jen velmi malou řeznou ránu na krku a bylo záchranáři převezeno také do Hradce Králové.

Omilostněný vrah Kajínek je z jednání synovce a útoku v šoku. „Je to tak, útočníkem byl můj synovec. Já ho prakticky neznám, jsem rok na svobodě a viděl jsem ho asi dvakrát. On má těžké zdravotní psychické problémy. Je to syn mé sestry Milušky, která je v invalidním důchodu. Synovci je přes třicet let a má problémy s epilepsií a nějaké problémy psychického rázu. Opakovaně se ale léčil v Havlíčkově Brodě. Je mi celé události líto, ale problém je jinde. A to v legislativě. Sestra totiž několikrát žádala, ať jí pomohou lékaři nebo policisté, že když má záchvaty, je nezvladatelný. Prý dokud nic neudělá, nemohou jí pomoct,“ řekl Kajínek eXtra.cz.

„Měl být snad hospitalizován. A Miluška ho měla na dvacet čtyři hodin u sebe s tím, že měl několik silných záchvatů. On si při nich dokonce ubližuje. A včera to skončilo tím, že měl někoho pobodat. Měl tam dorazit vrtulník pro zraněného a dítě měla převézt záchranka. Nebyl jsem u toho, ale je to strašné, co se stalo. On má problémy zdravotní dlouhodobě a nikdo mu nechce pomoct. Ten systém je špatně nastavený. Co vím, tak sestra mi říkala, že to bylo strašný, že seděl v policejním autě spoutaný a hystericky se smál, byl úplně mimo. Je mi to líto, je to smutné, ale jak jsem řekl, je nemocný,“ popsal neštěstí Kajínek pro eXtra.cz.

Talk show vraha Kajínka: Podívejte se, jak lidé obdivují omilostněného zločince.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.