Nejsi moje, nebudeš ničí: Zdeněk H. (33) neunesl rozchod a pobodal Veroniku (22) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejsi moje, nebudeš ničí: Zdeněk H. (33) neunesl rozchod a pobodal Veroniku (22)

U soudu Zdeněk H. při poradě s obhájkyní plakal.
U soudu Zdeněk H. při poradě s obhájkyní plakal. (Foto Aha! – Karel Janeček, Facebook)

Bývalou přítelkyni a muže, který jí chtěl pomoci, pobodal Zdeněk H. (33). O 11 let mladší dívka Veronika se ho rozhodla opustit. Hrozí mu až 18 let.

„Měl jsem problémy s pitím, pil jsem rok, od smrti matky. Já nevěřil, že ode mě odchází definitivně, až si přišla pro věci. Začala hádka, já jsem pil už od rána, pak už si nic nepamatuji,“ tvrdil soudu Zdeněk H. Napadená u soudu popsala, že na ni zaútočil se slovy: Nejsi moje, nebudeš ničí!

Ještě jako harmonický pár.


Žalobkyně Brigita Bilíková uvedla, že se Veronika dala ze strachu na útěk z bytu. Zdeněk ji doběhl, zezadu srazil k zemi, zaklekl na ni, začal bodat do páteře a hýždí. Na pomoc přiběhl Zdeněk N. (46), toho pak bodl rozkurážený útočník třikrát do břicha. Oba mohli zemřít, kdyby se jim nedostalo rychlé lékařské pomoci a ve špitálu operace.
„Jestli mi tak přeskočilo v hlavě, že bych měl pobodat dva lidi? Nic si nepamatuji, ale asi to je pravda, když to říkají svědci,“ krčil rameny Zdeněk H.

Přečtěte si
kathynka
20. 7. 2018 • 09:44

Ovšem, že si zaslouží si aby dostal 18 let, o tom žádná. Pobodaní měli velké štěstí, že přežili. Rozum mi však nebere, že při vraždě novorozeněte, které matka píchla nožem do krku, hlavičkou mu třískala v koupelně o zeď a nakonec ubila k smrti paličkou na maso, se předseda senátu vyjádřil v tom smyslu, že deliktu se dopustila z "hlouposti a není to profesionální kriminálnice" a snížil jí trest z 19 na 15.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.