Lejla Abbasová je v šoku: Čeká dvojčátka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lejla Abbasová je v šoku: Čeká dvojčátka!

Lejla Abbasová
Lejla Abbasová (Foto: Jan Tůma)

Ještě si ani nestihla vybrat svatební šaty, a už aby se poohlížela po dalším kočárku. Lejla Abbasová (38) je znovu těhotná. Tentokrát má ale radost dvojitou! Za zhruba pět měsíců se jí narodí miminka rovnou dvě.

„Jak říkají mí známí – neměla jsi nikdy žádný břicho, tak ti pánbíček nadělil dvojčata. Aby bylo konečně vidět, že si taky někdy těhotná,“ okomentovala radostnou novinu Top Staru Lejla, která teprve loni v létě porodila dceru Iman (9 měsíců) a nyní je už ve čtvrtém měsíci. Že si půjde znovu pro těhotenský průkaz, ještě než Iman sfoukne první svíčku na dortu, rozhodně neplánovala.

„Ta zpráva přišla opravdu nečekaně. Je pravda, že jsem vždycky chtěla velkou rodinu, ale myslela jsem si, že skončím u těch dvou dětí,“ přiznala bývalá partnerka Michaela Kocába (63), s nímž má syna Davida (6).

„Jména zatím nemáme, a je to úplná katastrofa, protože já nechci vědět, co to bude, takže my musíme vybrat dvě klučičí a dvě holčičí a pak kombinaci ideálního složení,“ vtipkuje Lejla. Už teď se však znovu chystá na černý kontinent, kde se s přítelem Volkánem poznali.

Na video s Lejlou Abbasovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
9. 5. 2018 • 09:23

Asi se v ní probudily rodilé pudy..... ikdyž trochu poznamenané civilizací, tím mám na mysli, že by s jakýmsi obyčejným chudákem toto nepodnikla...ano čmoud je její "ráce" ale né obyčejný a chudý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.