Kocábová obrátila, tohle "zlatokopka" Abbasová nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kocábová obrátila, tohle "zlatokopka" Abbasová nečekala!

Natálie se Lejle omluvila a vše je zalito sluncem!
Natálie se Lejle omluvila a vše je zalito sluncem! (Archiv Blesku)

Nečekaný konec nabralo "nepřátelství" Natálie Kocábová (33) a Lejly Abbasové (37). Dcera známého muzikanta nemohla původně překousnout fakt, že exotická kráska odloudila jejího tátu od rodiny. Dnes je ovšem všechno jinak!

Ještě před lety měla Natálie Kocábová snědou fešandu za zlatokopku, nedávno se Lejle Abbasové ovšem omluvila. Proč? „Já jsem hrozně impulzivní člověk, reaguju okamžitě a někdy přehnaně. Bohužel. Už v tu kritickou chvíli, kdy otevírám pusu, vím, že to asi přeženu, ale stejně to řeknu. A tohle o Lejle jsem opravdu vypálila zle, prostě - byla jsem tenkrát úplně blbá," okomentovala tehdejší zjitřené emoce Kocábová v magazínu MfD. Když si ovšem sama loni prošla rozpadem vztahu, prý najednou začala vidět všechno jinak. A dokonce se Abbasové omluvila! 

„Myslím, že byla dost zasažená. Odepsala mi, že je to opravdu velké překvapení a že děkuje. Po té omluvě jsme se poprvé i potkaly, předávaly jsem si děti - její Davídek a moje Mia se úplně zbožňují," svěřila se Natálie s aktuálním průběhem vztahu s někdejší "zlatokopkou".


Lejla Abbasová na videu: Otěhotněla jsem po 14 dnech vztahu! Kdo je otec?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.