Těhotná Kocábová si stěžuje na důchodce: V autobusu kvůli nim musím stát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná Kocábová si stěžuje na důchodce: V autobusu kvůli nim musím stát!

Natálie Kocábová bude brzy opět maminkou
Natálie Kocábová bude brzy opět maminkou (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Zpěvačka a spisovatelka Natálie Kocábová (27) se v pokročilém stádiu těhotenství bojí cestovat městskou hromadnou dopravou. Má totiž nepříjemný zážitek se seniorkami, které jí bezohledně zabraly sedadlo.

Natálie je v osmém měsíci a těhotenství je tam na ní dobře viditelné. Když se ale důchodkyně chtěly posadit, ani těhotná žena je nezastavila. Natálie se jen na chvíli zvedla ze sedadla a nestačila se divit.

„Vstala jsem a tiskla se k lidem, aby mohla projít má sousedka a než si s tím břichem sednu, přiřítí se chlupatá aktivní důchodkyně, odstrčí mě a zařve: "Madlo, honem rychle, pojď sem!" a obě zaberou sedačky u kterých se tísním. Ale to tak, že se všichni musíme zmáčknout, aby se tam vešly,“ postěžovala si Kocábová na Facebooku a dodala nevěřícně: „No já teda čuměla!“

Těhulky, máte podobnou zkušenost jako Natálie Kocábová? Napiště nám na aha@ahaonline.cz !

Anketa

Kdo by měl mít v MHD přednost?
Celkem 2254 hlasujících



Přečtěte si
vlamore
12. 3. 2012 • 07:49

Je to tak, jak píšete!Není co dodat. I Já znám důchodce,kteří jsou zlatíčka a kteří na zabití.Tak i u mladých se najdou děcka, kteří tu výchovu mají a ti,kteří jsou takové hovada, až to nahání hrůzu, jak budou zaházet se svojí budoucí rodinou....viz.příklad toho hajzla,který který se řítí Prahou,napadne policisty...a prý jen provokoval!!!Nakonec dobije matku svých dětí..... a to je jen příklad.Mě je z této doby fakt hrozně.Trochu úcty a lásky tu není.Žádná tolelance.Nic.S těma ročníkama máte taky pravdu.

fizi
10. 3. 2012 • 18:13

Hihihihihihahahah,to nemá chybu!!!Dobrý příspěvek!!!

dwayne
8. 3. 2012 • 11:28

Ty seš ale vlezlá, neodbytná štěnice. Tebe budou muset odstřelit, aby byl od tebe pokoj-bohatýhillareevinko-hovínko!! Vší, filcek a jiné tobě podobné havěti se dá zbavit, ale tebe ne, jedině odstřel!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.