Nebohá Marta Jandová: Vážná nehoda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nebohá Marta Jandová: Vážná nehoda!

Zpěvačka Marta Jandová měla autonehodu.
Zpěvačka Marta Jandová měla autonehodu. (Marek Pátek)

Sype se na ni jeden problém za druhým. Nedávno jí sundali z nohy sádru, teď musí zpěvačka Marta Jandová (43) vozit po doktorech manžela. Zlomil si ošklivě koleno a patrně bude muset pod kudlu...

Pět týdnů měla kvůli zlomené kosti v nártu nohu v gypsu a teď si její muž, gynekolog Miroslav Verner (38) vážně pochroumal koleno. „Když se daří... Ale bereme to s humorem. Bylo to vtipné, když jsem ho já, kulhavá, vezla na vozíku po Motole,“ napsala na sociální síť.
Deníku Aha! se svěřila, co se mu přesně stalo: „Špatně došlápl, zlomil si koleno. V pondělí jsem ho musela odvézt do nemocnice.“ Běžná sádra v tomto případě stačit nebude. Včera jeli na další vyšetření kvůli operaci.


Krom lítání po doktorech teď Marta bude muset běhat po autoservisech. Zrovna cestou do špitálu to do nich včera napálil protijedoucí vůz. „Seděla jsem za volantem, čekala na křižovatce, proti mně jelo červené auto a narazilo to do mě. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Pán se prý vyhýbal někomu v protisměru a neměl na výběr. My jsme v tom nevinně,“ popsala.

Situaci kolem bouračky má na bedrech sama, manželovi musela kvůli kolenu zavolat taxíka a ten ho rovnou odvezl do pražského Motola. Pro dceru Marušku (3), která seděla během havárie v autě, si přijela kamarádka.

Tahanice s pojišťovnou
Řidič, který měl zavinit bouračku, od nehody ujel. Protože se to bude prošetřovat kvůli zavinění třetí osoby, pojišťovna může dělat zpěvačce problémy se zaplacením škody. „Případ není uzavřený a nikde nemám černý na bílým, že nejsem viníkem. Je to pro mě strašně nepříjemná věc, teď to řeší policie,“ vysvětlila deníku Aha!

Na video s Martou Jandovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.