Ladislav Štaidl: Vím, proč Iveta tak blázní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 23. května 2025

Svátek slaví Vladimír, zítra Jana

Ladislav Štaidl: Vím, proč Iveta tak blázní!

Před dvanácti lety, krátce po rozchodu s Ivetou Bartošovou (45), pronesl Ladislav Štaidl (66) slova, jejichž význam dokážeme ocenit až dnes. Klidně a bez zášti popsal Ivetu, jaká skutečně je.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

zoinka
28. 08. 2011 17:14

Ještě jsem tu nikomu nenapsala žádné sprosté slovo i když oni mě občas jo . Ne že bych neměla chuŤ ,ale přije mi blbé urážet někoho koho neznám osobně a nic o něm nevím.Přiznám se ,že ty sprosté nadávky na IB byl vlastně důvod,proč jsem jí začala bránit.Mě je celkem jedno co dělá a jestli ještě bude zpívat.Prostě jsme všichni jenom lidi,tak proč toli zbytečné zloby na někoho koho znám jenom z novin.Radši poslouchám Kabát a z cizích Queen

duncinela
28. 08. 2011 17:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

zkrat
28. 08. 2011 17:20

124petula
28. 08. 2011 16:47

Zřejmě jste špatně přečetl/a můj příspěvek.Ivetu neobhajuju jen podotýkám, že psychiku si zcela jistě sama nepo­dlomi­la.Od­suzo­vat někoho kdo má problémy je to nejjednodušší. Iveta má psychické problémy a to je stejné jako když má někdo angínu. Takže až budete mít angínu dejte vědět ať si mohu přijít do vás kopnout a nadávat vám do příživníků, protože nechodíte zrovna do práce a ležíte v posteli. Je mi špatně z toho jak je náš národ zlý, nepřející, bez špetky empatie. Vždy se budu zastávat lidí a třeba i vás když budete mít problémy a ostatní místo aby vám přáli uzdravení a úspěch tak do vás budou kopat. Doufám, že už mi rozumíte. Přeji vám vše nejlepší.

duncinela
28. 08. 2011 16:52

dannaa
28. 08. 2011 17:16

124petul,Vy jste mne pobavila.Mám bron­chiti­dy,ne­vadí­.Angí­na to není.Jste hlou­poučká­.Psych­ická nemoc a angína je nesrovnatelné jak do příznaku,tak délky léčby.Lidé se zlobí a mají k tomu asi důvod,tak se na ně nezlobte .I zloba má příčinu a zaslouží si to respektovat.Tak je respek­tujte­.Mys­lím,že se lidé zlobí,protože dřou,dřou i když mají angínu,dřou i když jsou psychicky nemocní ( Muk,­Kopec­ký,aj­.)Zlo­bí je,že I.B. se neléčí ,jen parazituje a za to nemůže ani pan Štaidl ani pan veterinář.Od určitého věku je člověk zodpovědný sám za sebe.Takže,pokud šla s panem Štaidlem do postele ,měla již za sebou několik vztahů a mohla si najít vztah se svobodným mužem.Byla to jejich volba.volba dospělých lidí.Takže následky nesou oba dva.Tak jako i já i Vy jsme zodpovědné za to, co píšeme.Takže musíme počítat i s kritikou nebo souhlasem nebo ničím.

124petula
28. 08. 2011 17:27

Já pouze vyjadřuji svůj názor. Ivetu bráním hlavně z toho důvodu jak moc se tu do ní kope. Za váš názor Vás také neurážím. Vůbec jste nepochopila co jsem napsala. Ale to že mě uráží­te(hlou­poučká­)nes­vědčí o tom, že by jste uměla slušně diskutovat a umět přijmout také názor někoho jiného.

belali
28. 08. 2011 16:52

No,tebe bych fakt chtěla mít doma !!!
Jsi stejně blbá jako ta Iveta .
Taky ti maminka neřekla,že se s ženatým chlapem nespí,co ???

zkrat
28. 08. 2011 17:03

sport17
28. 08. 2011 17:10

Až budu mít angínu,budu ležet v posteli a polykat ATB.Nebudu plánovat výlety po světě a budu ráda,že jsem v klidu.Nebudu ze sebe dělat blbce a z vyčerpání se veřejně hroutit. I ona potřebuje klid,ale ne tak,jak si to ona představuje- hodně sexu,obdivu,moře, pití a pozornost medií.Na klinice by jí to chybělo,tak je jasné,že se léčit nepůjde.dokud tužku udrží.A neodsuzuji ji za její psychické problémy,ale za její mimořádně nevhodné chování.A že je příživnice je fakt a není to tím,že má problémy ale tím,že není zvyklá pracovat a je zvyklá být vydržovaná.A nebo si brát půjčky a nesplácet je .To je ještě nebez­pečněj­ší,pro­tožr ty se musí vrátit.

zoinka
28. 08. 2011 16:47

z většinou s tebou vyjímečně souhlasím,ale ne z názorem, že lidé spolu mají žít ať se mají rádi nebo ne .Nemyslíš ,že vztah kdy spolu dva lidé bydlí v jednom bytě ,ale jinak se k sobě chovají jako cizí je na nic? Psal jsi ,že on jí nemluvil do zpívání a ona jemu do vedení agentury.Nemyslím si ,že je dobře ,když si partneři hrají každý na svém písečku.Chci říct ,že mě těší ,když se partner zajímá o mou práci nebo koníčky a já zase o jeho.Pak mají ti dva lidé víc společného.Ve vztahu ,kde si lidé nepovídají o sobě navzájem dojde k odcizení a to je začátek konce.

4444ef
28. 08. 2011 17:08

Jenže v životě to tak funguje-nemůžeš čekat,že se budete držet za ruce a povídat si a hledět si navzájem zamilovaně do očí navěky.Když máte spolu dítě,děti,máte myslet na to,jak je zabezpečit a připravit do života(společně) a ne sobecky hledat pravou a nevysychající lááásku až za hrob!

duncinela
28. 08. 2011 17:12

sport17
28. 08. 2011 17:21

Nemyslím,že spolu mají lidé žít za každou cenu,já sám bych to nedokázal.Ale c jejím případě je to jinak,nežili by spolu ale vedle sebe.A on by se staral.Jenže to se jí nelíbilo,protože by se musela starat i ona.,Štaidl by na to dohlédl.Oni pak už nebyli partneři,ona byla matka jeho dítěte a on byl ochoten se starat.Skutečný partnerský vztah vypadá opravdu jinak.Ona byla mladá a nadějná,líbila se mu,on byl vlivný manažer,který se o ni postaral a to nejen o úspěšnou kariéru,ale když došlo po čase km odcizení,tak buď by musela přistoupit na jeho pravidla,pokud by u něho zůstala a nebo jím jinam.Věřím,že kdyby fungovala jako normální máma,tak by ruku nezavíral a dával by víc,ale prč by živil jiné chlapy,ty bys to snad udělala?

124petula
28. 08. 2011 16:26

Nejsem samaritánka, jak se domníváte. Jen se mi nelíbí když se kope do někoho kdo potřebuje spíše pomoct a tím nemyslím pouze tu materiální. Ve své profesi se setkávám se spoustou duševního utrpení které někdy na 1.pohled ani nespatříte. Vše má svůj důvod a proto mi připadá smutné, že se vše svaluje pouze na Ivetu. Tam kde se teď ocitla není pouze její zásluha, nelze vše vidět pouze jednostranně. Ivetu ani v nejmenším fanaticky neobhajuji. Pouze jí přeji aby se ze všeho dostala.

4444ef
28. 08. 2011 16:31

To jí přeje kdekdo,ale ona sama musí chtít.Zatím jí vyhovuje se litovat a propadat hlouběji do...

duncinela
28. 08. 2011 16:36

zoinka
28. 08. 2011 16:56

jo,to máš pravdu ,měla by se sebrat co nejdřív,čím déle bude v té pasivitě ,tím hůř se bude zvedat

duncinela
28. 08. 2011 16:59

zkrat
28. 08. 2011 16:37

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.