Před dvanácti lety, krátce po rozchodu s Ivetou Bartošovou (45), pronesl Ladislav Štaidl (66) slova, jejichž význam dokážeme ocenit až dnes. Klidně a bez zášti popsal Ivetu, jaká skutečně je.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
124petula:Jen by mě zajímalo,kde chodíš na informace o životě Štajdla a jak Ivetě ublížil.Když si někdo myslí,jako Iveta,že je nejkrásnější,nejlepší zpěvačka,střídá často chlapy,manažery,chůvy,všechno si dokáže zařídit sama - a když to pak nejde podle jejich představ začnou hysterické scény,pití alkoholu,demnstrativní sebevraždy a pod.Za to může Štajdl?Ona mezi zpěvačky už vůbec nehodí,jednak neumí zpívat,neumí mluvit.Na Ivetě se podpsal hlavně alkohol a za to si může sama!!!
To Štaidl byl ženatý,když si s ní začal a o 20 let starší .To on měl závazky a rodinu ,tak měl mít taky víc rozumu.Věděl,že je zpěvačka na vrcholu kariéry.tenkrát byla jedna z nejúspěšnějších zpěvaček.Musel počítat s tím ,že IB bude jednou chtít dítě.Pokud on neplánoval další děti neměl jí vodit za nos .Žil s ní 8 let,než se narodil Artur ,to není jenom milenecký vztah.Zakazovat někomu jeho práci,protože jemu se to tak hodí je sobecké.On by byl spokojený a co ona?NE pro mě není chlap na několik týdnů a nevím ,jak si na to přišel
Neznám její diagnózu,ale u psychických nemocí to bývá,že ten člověk trpí pocitem ,že mu všichni ubližují a dělají mu všechno naschvál.Když zdravému člověku někdo řekne vlez mi na záda,tak ten mu taky něco řekne a tím to končí.Nemocný člověk takovou prkotinu cítí jako proč je ten člověk na něj zlý ,když mu nic neudělal někdy i když ho chtějí dostat na léčení ,tak to vnímá jako že se ho chtějí zbavit ,udělat z něj blázna a podobně.
Nevím ,moje babi ,když umřel děda podle doktorů trpěla vztahovačností a taky si pořád stěžovala na to jak se k ní někdo špatně zachoval a soused jak jí pořád šmíruje přez plot co dělá a podobně .Omi ty příznaky jsou asi u těch psychických poruch podobné.
Já nemkuvil o něm,ale o těch ostatních.Ona byla milenka,tak si to měla spočítat,papíry na hlavu měla.A co má být,že byl ženatý,asi jí to vyhovovalo.Každý máme jiné gusto.Ač si já pořídím o dvacet let mladší milenku,tak si ji hlavně nenastěhuji domů a dohlédnu na antikoncepci,aby mi to doma nazavařila,protože jsem zatím moc spokojený.Ale člověk nikdy neví,kdy mu rupne v lebce a začne dělat blbosti.
na hlavní příčinu jejího zpackaného života : na sebe a svůj sobecký krok, kdy Ivetu sbalil jako mladou a nezkušenou holku a podrazil svoji rodinu. Frajírek až na půdu by měl raději držet hubu. Nezkousnul, že mu dala kdysi kopačky a kudy chodil, jen ji pomlouval. Teď se vylévá ze svého raněného ega jako ješitný blb. Pohnojil co mohl a teď si bude hrát na starostlivého otce a soudce Ivety.
Teď nedělá vůbec nic ! Přečti si to ještě jednou a třeba pocopíš, že to není žádný aktuální rozhovor s ním, ale to, co řekl či napsal před lety a co z toho se vyplnilo !
předpokládám ,že jsi chlap.Z tvého příspěvku jsem to pochopila tak ,že když je ženská od chlapa zajištěná ,tak si nemá na nic stěžovat a má držet hubu a krok .Když jí Štaidl řekl,že může zůsta,že budou žít ka¨ždý po svém,myslíš,žeto by byl ideální obraz rodiny pro Artura.Vyrůstal by v prostředí ,kdy tatínek střídá milenky,máma asi milence.To by byla krása.To,že se Štaidl chová despoticky už psali jinde.Vztah má být vyrovnaný a ne aby jeden velel a druhý poslouchal příkazy.To nemůže fungovat dlouho .Kdyby Štaidl chtěl ,mohl jí dělat manažera i po rozchodu .Lucka Bílá s kratochvílem také spolupracovala dál.A byla to v podstatě stejná situace.Když Lucka začínala rozhodně nevypadala jako někdo kdo se vyzná ve financích.Jí zřejmě Kratochvíl nevelel ,ale učil jí.
ahoj,jo dneska se Lucka chová jinak ,ale pamatuješ si tu zřeštěnou holku jakou byla?Jenže Kratochvíl jí dal prostor pomohl jí naučit se orientovat ve světě té jejich branže.Iveta byla takové naivní dítě a Štaidl se k ní jako k dítěti choval.Myslím říkal co ma dělat jak to má dělat ,řešil věci za ní .Nepomohl jí k samostatnosti.Ona se to vlastně nikdy nenaučila.Víš jak to myslím?
Já bych tohle vůbec neřešila. Navíc, v jakém prostředí žil Artur? Vztahy mezi partnery taky neřešte, to je doména těch dvou. Stejně nikde není ideální vztah. Jak se říká, když dva jedou na koni, jeden musí sedět vzadu. Samé kdyby.. kdyby byly v p....i ryby, nemusely by být rybníky. Prostě vztahy jsou jaký jsou.