Před dvanácti lety, krátce po rozchodu s Ivetou Bartošovou (45), pronesl Ladislav Štaidl (66) slova, jejichž význam dokážeme ocenit až dnes. Klidně a bez zášti popsal Ivetu, jaká skutečně je.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zásluhu na tom mají hlavně lidé jako vy,kteří ji pořád hájí,nedovolí jí pochopit,že už není mladá krásná zpěvačka,ale stárnoucí žena,která nejen že nic neumí,ale taky nic nedělá.Čím omluvíte péči o Artura,za co jezdila na dovolené a na ozdravné pobyty,jak vysvětlíte veřejná vystoupení,kam dorazila evidentně opilá,myslíte,že je normální,jak pořád hlásá návraty na výsluní,je normální to,co předváděla s hrabětem,za to taky může Štaidl.Žili spolu,měli se rádi ale už je konec a to se stává.Není to nic neobvyklého,měla všechny možnosti žít dobře a nevyužila je.Osudové lásky !!!Červená knihovna!!!Jak si továrník vzal chudou fabričku.!!!Když chce být hýčkaná a zajištěná a neumí v tom chodit,tak musí držet hubu a krok a poslouchat.Stačí se podívat kolem.At se mají nebo nemají rádi,žijí vedle sebe a mají se.Měla to udělat taky tak.To co udělala nesvědčí o charakteru,ale o absenci mozku a nepředvídavosti.Žila si jak prase v žitě a taky na to dojela.Na dluh se žít dlouho nedá.
se ukázalo už na případu s Třískou, před 15 lety,
kdy mu věřila i to, že když se svlékne do naha,
tak ji červený paprsek (hračka nebo ukazovátko),
kterým Tříska svítil nenápadně na stěnu,
nezasáhne a svlékla se,
aby s ním pak souložila i dalších 10 dní a to zcela dobrovolně.
Jenže ona všechny oblafne, jako oblafla Štaidla,
který s ní dítě nechtěl,
tak se podle toho "zařídila",
jako ostatní zlatokopky, toužící po dědici bohatého muže.
já to myslela jinak myslela jsem samostatnost v tom jejich hudebním světě.Naučit jí trošku té zdravé dravosti.Schopnost se sama prosadit .Vydělávala slušné peníze naučit jí investovat a tak .A myslela jsem ,že naučit jí to měl proto ,že se v té branži pohyboval už dlouho a věděl jak to chodí .Jenže on asi neměl zájem ,prože chtěl ,aby se zpíváním skončila.Kratochvíl po Lucce nic takového nechtěl .
On byl manažer a ona zpěvačka,on jí nefušoval do zpěvu a ona jemu do vedení agentury.A základní finanční gramotnost je neutrácet víc než vydělám a to ji fakt nenaučil,protože u něj měla včechno.Ale jinak to dá zdravý rozum, protože ani rohlík mi neprodají za korunu,když stojí dvě.
A proto se v tom baráku děly od samýho začátku orgie ?
za to může taky Štaidl ? Od tý doby co se do toho baráku nastěhovala se tam děly divný věci a když někdo není schpnej oddělit práci od soukromí,tak je to těžký !!!
Artur nezná nic jinýho ,jak plnej barák fantastických lidí a to od malinka i o vánocích,což jsou svátky rodinné pohody a je těžké posoudit ,kdo je pro něj vlastně rodina
Každýho půl roku někdo jinej
Já narozdíl od vás nepomlouvám a nekopu do člověka který je na dně.Vám přeji aby vás to dno nepotkalo a nenašli se lidi kteří si do vás s chutí kopnout tak jako to děláte vy v případě Ivety.
Do mě nikdo nekopne,protože bulvár o mě neví a rodinu mám v pohodě.S důvěrou předpokládám,že se o mě postarají,až na tom budu špatně. Poznali rodinnou péči,chůvu viděli jen v TV a u moře fsme byli ve stanu.Určitě je to obohatilo víc než all inclusive v hotelu,Viděli Paříž,Londýn i italská města a památky a nikdo nám to nesponzoroval.Nepoznali luxusní restaurace a rekreační střediska,ale byli v galerii a muzeu.Na dno se dostala sama a nepochopila,že na trůn ji nikdo nezvedne,
Jsem žena.Pochopila jsi to bohužel obráceně. Můj názor je ten samý jako máš ty teď a na který odpovídám, proto uvádím, že by Štaidl měl zpytovat svědomí. On sám se dost na Ivety psychice podepsal, stejně tak tyranizoval svou manželku Aňu Štaidlovou.
Obě jsou matkami jeho dětí, ale pan Štaidl je egoista, sobec, zakomplexovaný člověk-potřeboval si své mindráky léčit střídáním partnerek a ještě o tom musel vyprávět matkám svých dětí. Moc, sláva a peníze mu stouply do hlavy. Domníval se, že se vše dá koupit a ejhle Iveta mu utekla a zranila jeho ego.
Mě chlapi neublížili naopak rozumím si s nimi. Bohužel ale stejně trvám na tom, že pan Štaidl se na Ivetě hodně negativně podepsal a na její podlomené psychice také. To, že teď žije jiný život na tom nic nezmění. K matkám svých dětí, kterých si měl vážitse choval katastrofálně. Vybouřit se jako mladý jistě mohl, ale v momentě kdy měl děti respektive partnerky matky svých dětí-se měl chovat jako dospělý zodpovědný partner.