Před dvanácti lety, krátce po rozchodu s Ivetou Bartošovou (45), pronesl Ladislav Štaidl (66) slova, jejichž význam dokážeme ocenit až dnes. Klidně a bez zášti popsal Ivetu, jaká skutečně je.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
zda je Iveta taková či maková a co si o ní kdo myslí nebo nemyslí. Mne by zajímalo, co se s takovým jedincem bude dít dál. Nemá prachy, nemá práci, má dluhy, vzali jí dítě, bude sama ve vile. To je na mašli. Jak se podobné případy řeší?
No zas tak moc se nehrají. Ale nějaký osoh z toho bude. I když jednou Janda o tom mluvil a zmiňoval velice směšnou částku. Už vidím, jak s ní pan bodygard obíhá úřady a vymáhá nějaké dávky.
musela by asi dokládat kolik si vydělala každý měsíc. Někde je to velmi komisní zatímco jinde velmi benevolentní. To by Iveta asi neabsolviovala, na to musí být hroší kůže. Každopádne vzít si nemocenskou by asi nebylo od věci.
zkrat, ty myslíš, že to takhle s ní dopadne? Já ti tomu nějak intuitivně nevěřím. Já si naopak myslím, že se zase najde nějakej divnej sponzor. Přece jenom je mediálně provařená
se ukázalo už na případu s Třískou, před 15 lety,
kdy mu věřila i to, že když se svlékne do naha,
tak ji červený paprsek (hračka nebo ukazovátko),
kterým Tříska svítil nenápadně na stěnu,
nezasáhne a svlékla se,
aby s ním pak souložila i dalších 10 dní a to zcela dobrovolně.
Jenže ona všechny oblafne, jako oblafla Štaidla,
který s ní dítě nechtěl,
tak se podle toho "zařídila",
jako ostatní zlatokopky, toužící po dědici bohatého muže.