Před dvanácti lety, krátce po rozchodu s Ivetou Bartošovou (45), pronesl Ladislav Štaidl (66) slova, jejichž význam dokážeme ocenit až dnes. Klidně a bez zášti popsal Ivetu, jaká skutečně je.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vztahy neřeším,mě jen fascinuje fanatismus,se kterým někteří obhajují neobhajitelné.Některá fakta totiž ani bulvár nemůže pokroutit,i když je to ku podivu. A mezi ta fakta patří například kvalita mateřské péče,sebestřednost a neschopnost samoatatné existence.
Asi se chtěla učit.A společné,byť oddělené bydlení by bylo lepší než to ,co musel prožít.Jestli to já dobře chápu,tak ideální rodina je podle tebe chlap na několik týdnů,o kterém se nejdřív mluví v superlativech a pak se v druhé fázi zatratí jako ukrutník a necita.Někdo by jí měl objasnit,že tatínek je na celý život a ne na několik týdnů. Mohla si najít někoho svobodného a založit normální rodinu.Vám úplně uniká,že ona není nic extra,že si to přivodila ze své vlastní vůle a že totéž se stalo tisícům jiných,Ale když už měla tu kliku,že má zdravé dítě a partner je ochoten platit nemalý peníz tak má mlčet a přičinit se taky.A když nechce dělat, tak musí držet hubu a krok,protože za vydržování se taky platí.A on po ní chtěl,aby byla máma,kruťas jeden.
Re:sport 17
Ivetě dělat manažera protože viděl, že ho má ráda a viděl v ní zdroj dalšího příjmu. Víám co jsem psala a to že jej v podstatě živila nevylučuje fakt, že jí měl po jejím odchodu zajistit bydlení zvláště když s ním měla syna. Umíte vůbec napsat do diskuze aniž byste druhého za jeho názor urážel?
Deníček jsem nečetla. Ale nic nevznikne samo od sebe. Připadáte si jako silák, že kopete do člověka, který by potřeboval teď spíše pomoct? Pokud na to nemáte, aby jste jí pomohl tak jí nechte na pokoji. Nepřeji vám, aby i do vás někdo kopal a vy se nemohl bránit.