Před dvanácti lety, krátce po rozchodu s Ivetou Bartošovou (45), pronesl Ladislav Štaidl (66) slova, jejichž význam dokážeme ocenit až dnes. Klidně a bez zášti popsal Ivetu, jaká skutečně je.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Můžu ji vzít na ozdravný pobyt na chatu,není tam sice voda,plyn ani elektřina,zato je tam les a řeka. A o bulvár nezavadíš,protože nejbližší vesnice je 4km.Pravda,musela by na dříví a pak ho taky nařezat a pro vodu do studánky .A ji nechávám na pokoji,nevzpomínám si,že bych jí kdy napsal řádku. Reaguji na ty vaše samaritánský bláboly.Kolika lidem už jste pomohla ze dna.Já celý život pracuji s lidmi,kteří mají skutečné problémy,protože těžké zdravotní problémy provázejí i těžké existenční problémy.Mají problémy s přežitím a přes všechny trable a bolesti se snaží dodávat ještě sílu svým rodinám,dětem a jsou vděční za poskytovanou péči.A tu nám neztěžují ale snaží se jako o život,protože o ten jim jde.Mají bolesti,dechové potíže,krvácejí,mají desítky průjmů,jsou oteklí a každý pohyb je bolí,ale pokud mohou,dělají si vše sami nebo s co nejmenší pomocí.Pro takové hnu nebem i zemí,ale pro ufňukanou línou primadonu ani prstem.Svou sílu .at tělesnou nebo duševné potřebuji tam,kde má smysl-
Naposledy pro vás tři závislačky a pak zdrhám a už jsem nejdu.
Nikomu nezávidím. Nedokáži vám to asi vysvětlit psaním,lépe by se ro vyjádřilo ústně.
Zkrátka : L.Štajdl si měl stát za svojim postojem o RODINĚ,který prohlásil do TV před 14ti mil.obyvatel (ČSSR) aměla mu zůstat nějaká chlapská a morální čest i po revoluci nebo v púozdějších letech,zvlášť když měl doma již TŘI KRÁSNÉ DĚTI.. Lépe to asi vysvětlit neumím a končím nebo se z vás tří nebo čtyř picnu.Že jsem sem lezl.... Pa
Pan Štaidl je sebestředný egoistický člověk-stačí si přečíst jeho knihu. Manželka i milenky mu musely být po vůli-na jejich city nekoukal. Pokud byla pro něj Iveta jen jednou z jeho milenek každopádně s ní měl dítě a měl se postarat alespoň o to, aby měla s dítětem střechu nad hlavou i přestože od něho odešla. Proč ji tak psychicky týral když pro něj byla pouhou milenkou? On se diví, že od něho v té době krásná,mladá holka odešla když se jí před očima kurvil a ještě jí o tom zamindrákovanec vyprávěl? Iveta se trápila a to má i značný vliv na její podlomené psychice, ale to takový egoista jako je pan Štaidl asi těžko pochopí.
124petula je zřejmě sama Iveta,protože takovéhle názory už nenajdeš ani na jejích fanouškovských stránkách
Dostává tam,chuděra,pěkně do těla
Třeba jí to otevře oči...
Nejsem Iveta, ale nelíbí se mi, že se vše svaluje na Ivetu. Je to jednodušší do člověka kopat než mu pomoct nebo alespoň přemýšlet, že to vše nevzniklo samo od sebe. Pan Štaidl tahal za nitky minulého režimu, po té co minulý režim skončil skončil raději i pan Štaidl. Proč pije Ańa Štaidlová-asi štěstím z toho jakého grázla měla doma.
Bájnou lhavostí trpí IB,tak věřím jemu,i když to není žádný svatý Alois.Musela u něj sekat dobrotu a starat se o kluka,proto odešla, Jeho děti jsou normální,vzdělané,nestresované,žijí normální život obyčejných lidí.To bude nejspíš tím,že měly normální domov s mámou a ne s chúvou a ochrankou,tatínka měly taky jednoho a nikdo je nenutil říkat dědo nějakému italskému rádobypodnikateli.
Leguano,protože jsi nenasytná a závislá na diskuzích v Drbárničkách,odpovím Ti co jsem myslel tím svojim příspěvkem.
L.Štajdl si měl stát za tím co říkal v r.1989 i po revoluci.Měl si vážit dobrého bydla a rodiny.I když málokdo sám řekne o svojich dětech vychloubačně,že jsou krásné.... Ale přišla jiná doba,jeho režim,který nchválil padl a on se vykašlal na jeho ženu a děti a začal střídat mladé zpěvačky.Asi se mu v té nové době líbilo více než v té jeho staré.... Neuznávám jeho rozdíl v postoji k rodině před r.1989 a po.... Tak pa Nenasyto Drbáren....
Taky to moc nechápu. Spíš mi to od pisatele připadá jako projev závisti a úžasu nad tím, že Štaidl byl a zůstal úspěšný a movitý i před i po revoluci. Takových lidí ale byly spousty.
Milý jkjkjk,
díky za vysvětlení. Ale stále mi tam chybí logika. Že má tři krásné děti, proč proboha ne? Ríká to kde kdo o svých dětech, tím vyjadřuje svoji rodičovskou pýchu. A že je jaký je a chová se tak, jak se chová? Vadit ti to může, ale to je tak asi všechno. Jinak je tvůj příspěvek trochu off topic a ještě trochu zmatený.
Tak pa, jdu míchat vařečkou v hrnci
myslím si,že kdyby si ji média a všichni ostatní přestali všímat,začala by žít normálním životem,to že se o ní pořád píše ať už v kladu,či záporu ji dělaá dobře,já osobně bych si přestala všímat její osoby a ať předvede na co má a na co ne
Kdyby si jí bulvár přestal všímat, to by se teprve skutečně zhroutila! Ona brečí, jak ji bulvár uštval a jak, chudák, musela před ním prchat (to je na těch fotkách z Itálie vyloženě vidět ) a pak píše pro Blesk deníček.