Před dvanácti lety, krátce po rozchodu s Ivetou Bartošovou (45), pronesl Ladislav Štaidl (66) slova, jejichž význam dokážeme ocenit až dnes. Klidně a bez zášti popsal Ivetu, jaká skutečně je.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
já si myslim ,že Pomeje i hrabě byli k ní takový moc romantický To co jí dalo pocit,že je pořád princezna.Ta pohádková svatba teď zase zámek.Ti chlapi byli ti ,kdo zamilovaně vrkali.Romantika je hezká ,ale nic se nemá přehánět
Proč bych si měla sundavat růžové brýle?Žádné nemám.Když si doma rozumíme,máme si o čem povídat ,prostě se máme navzájem,nehledáme na druhém chyby,protože všichni nějaké máme ,tak to prostě funguje
A kdo potom je ta celebrita nebo princezna? U nás se nyní říká celebrita lecčemu a salvná je umě taková BB, nebo MM či nějaký spisovatel, malíř, ap. A princeznou se člověk tak nějak rodí. Je to o křehkosti, jisté naivitě a snad i touze být rozmazlovaná. Podobnou povahu měla i lady Diana.
Když to o té hysterce píše ženská ,tak je to něco ji¨ného s tím souhlasím.taky mi jdou na nervy ty pihni co pořád vrkají řekni ,jak mě máš rád a miluješ mě ještě?Kdyby to psal chlap ,tak by to vyznělo jako že od vztahu čeká ,že přinese výplatu ,ženská uvaří hlavně ,že leží v teple