Sámere, tohle bylo ubohé! Issa na svých narozeninách předvedl něco neskutečně trapného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sámere, tohle bylo ubohé! Issa na svých narozeninách předvedl něco neskutečně trapného!

Tato žena se přišla zeptat, kam zmizely peníze pro syrské děti. Dostala sprchu sektem...
Tato žena se přišla zeptat, kam zmizely peníze pro syrské děti. Dostala sprchu sektem... (Aha! - Marek Pátek)

Sám sebe označuje za slavného zpěváka, ale najít někoho, kdo zná byť jednu jeho písničku, je skoro nemožné. Kromě alba Busted, které nazpíval už před deseti lety (!), totiž žádné velké úspěchy nesklízí. Na Sámera Issu (29) by spíš pasovalo označení profesionální celebrita, kterou doprovázejí maléry, nezřídka končící krví…

Sámer si nicméně sám pro sebe každý rok uspořádá narozeniny, kde se vynáší do nebes, svléká se a všem jako obvykle vykládá, že mu jde o život, protože je slavnější než Madonna a krteček s vílou Amálkou dohromady.

Na akce související se Sámerem Issou už se hosté nehrnou tak jako dřív. Před rokem vše odstartoval trapnou narozeninovou oslavou s pornoshow, po které před kamerou zpěvák s podivně rozostřeným pohledem štkal, že se nepřišla podívat jeho rodina. Mohl se nicméně radovat, že přišli alespoň táta a máma Štikovi!

Mnohem drsnější show předvedl v prosinci minulého roku na svém křtu čertví čeho, kdy se baru strhla bitka, během které byl brutálně pobodán český olympionik v boxu Petr Horáček. Znovu značně rozostřený Issa tehdy věc bagatelizoval s tím, že se nic moc nestalo, později nicméně začal mluvit o tom, že jsou lidé, kteří by mu rádi ublížili. Spekulovalo se o albánské mafii.

V dubnu tohoto roku přidal Ukrajince, kteří mu prý také chtějí upravit nosní přepážku. Prý ho naháněli po Praze, ale nelapili. Není divu, že na letošní oslavu jeho narozeniny už prakticky žádné skutečné celebrity nepřišly. Skandál ale pochopitelně nemohl chybět.

Na Issu totiž u Žižkovské věže nečekali jen fotografové, ale také lidé, které velmi zajímalo to, kam zmizely peníze, které zpěvák vybíral pro děti ve válkou decimované Sýrii. Jedna z žen, nepřestávaje si Issu nahrávat na svůj mobilní telefon, na něj udeřila: „Kde jsou peníze, co jste vybral na hladovějící děti v Sýrii?! To je raději necháte zemřít?! Co jste to za člověka?“ křičela na Sámera. Sámer se zmohl jen na to, že dotyčnou odkázal na webové stránky. Pak však udělal něco nepochopitelného…

Bouchnul láhev šampaňského, kterým dotírající ženu přede všemi zlil od hlavy k patě. „Tohle slušný člověk přece neudělá. Takhle se nemůže chovat muž k ženě a ještě navíc starší,“ řekla později žena, kterou rodilý Syřan tímhle činem pořádně znechutil. A nebyla zdaleka jediná, kdo sdílel její názor.

Issa nicméně jako vždy prohlásil, že šlo o cílený útok jednoho člověka na něj, a že podá trestní oznámení. A abychom nezapomněli, samozřejmě nechybělo vyhrožování esemeskou, která jistě docela náhodou dorazila Issovi přímo na oslavu a bylo mu v ní vyhrožováno smrti. Issa se zprávou pochlubil za tepla novinářům, řekl, že to ke slávě hvězdy jeho formátu patří, ale neupřesnil, zda mu psali Albánci, Ukrajinci či jiní jeho nepřátelé…



Autor:  ph

Přečtěte si
ferdinand6
11. 8. 2014 • 22:04

Chudáček.

trhnisinadledvinkou
11. 8. 2014 • 14:55

je trapný a ubohý, tak proč by měl předvádět něco hezkého a inteligentního?

6010
10. 8. 2014 • 10:57

Je to primitiv, což svým činem dokázal.Divím se, že mu dávají media vůbec prostor, vždyť nic kloudného neumí.Zajímalo by mne také jeho vzdělání.Má vůbec nějaké? To nám napište.

hejhej
9. 8. 2014 • 17:10

Ušišlaný Sámer a zpěvák? Proslavil se tetováním, kloboučkami, čepičkami, chlastem a drogami, jenom ne kvalitním zpěvem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.