Zpěvák Richard Müller: Nenávist k otci až za hrob! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zpěvák Richard Müller: Nenávist k otci až za hrob!

Richard Muller
Richard Muller (photojan.cz)

Krutá rána postihla v posledních týdnech Richarda Müllera. Před měsícem pohřbil milovanou maminku Elišku (†84). Její smrt ho tvrdě zasáhla, nicméně nic nezměnila názor a jeho otce Vláda (†60).

S otcem se zpěvák nevídal už od vysokoškolských studií a až do konce Vladova života se ani jeden z tvrdohlavých mužů nesnažil rodinné vztahy vylepšit. I přes otec Richardovi odkázal všechen majetek, včetně chaty v Záhorí. To ale zpěváka vůbec nezajímá, a to i přes to, že v dětství si tuto lokalitu užíval. „Na Záhoří mám silné vazby, máme tu dlouhé roky až desetiletí chatu. V době svého dětství jsem sem pravidelně jezdíval. Otec tam trávil každou volnou chvíli", zavzpomínal zpěvák už dříve.

Nicméně od smrti otce v roce 1996 se Richard o chalupu nestará. Nemovitost je tak doslova na spadnutí a v dezolátním stavu. Možná se tak Müller snaží vyřizovat účty s otcem i po smrti. Pořád mu nemůže odpustit, že opustil jeho maminku kvůli jiné ženě a na oba se vykašlal…

 



Přečtěte si
oltec
11. 7. 2014 • 20:15

jeho otec byl pan herec Richard je fetka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.