Roman Šebrle a jeho moderátorská premiéra na Primě: Ze strachu přestal mrkat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Roman Šebrle a jeho moderátorská premiéra na Primě: Ze strachu přestal mrkat!

Roman Šebrle
Roman Šebrle  (FTV Prima, ara)

Byl to nejnáročnější běh v jeho kariéře! Bývalý desetibojař a nový moderátor zpravodajství televize Prima Roman Šebrle (39) se při své nedělní premiéře ve zprávařském křesle pořádně zapotil. Vše odříkal jako stroj!

Zlatou medaili by za svůj výkon nedostal. Přestože byl s Českou Miss 2013 Gabrielou Kratochvílovou (24) v neděli večer v přímém přenosu parťák, kdyby spolu soupeřili, Gabriela by ho porazila. Nejen o prsa. Oba měli sice 18 vstupů, ale ty delší odříkala Gábina. Zatímco Romanův průměr byl 10 vteřin na živý vstup, Gábina měla 13 vteřin. Z celkového živého vstupu, který trval výjimečně hodinu a 16 vteřin, odříkala 236 vteřin.


Prima svým nováčkům připravila pravý křest ohněm. Na jejich premiéru naplánovala speciální formát zpravodajského bloku, který byl pro hlavní moderátory dvakrát tak dlouhý, než je obvyklé. „Formát byl jiný z toho důvodu, že jsme se v rámci premiér rozhodli pro speciální vydání Super prima neděle. Nově se představili nejen moderátoři, ale také seriál Svatby v Benátkách, unikátní pohled do soukromí Karla Gotta a premiéru měl i snímek Svatá čtveřice,“ řekl Aha! PR koordinátor zpravodajství FTV Prima Vedran Kovačević.
Šebrle byl se sebou spokojený. „Můj hlavní pocit z prvního moderování je dobrý. Řekl bych, že jsme to zvládli. Ze začátku jsem samozřejmě cítil velkou nervozitu, ale pak se to lepšilo a ke konci jsem si to i užíval,“ svěřil se. Tak moc se soustředil na čtecí zařízení, že zapomněl mrkat. Jeho výkon byl tak nepřirozený po verbální i vizuální stránce. Na obrazovce se objevil 187 vteřin a mrkl jen třikrát!



Přečtěte si
egyptanka
2. 7. 2014 • 08:00

Mě se také líbí. Je roztomilé jak je nervozní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.