Tragédie hvězdy Cest domů: Romana Zacha smetlo auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tragédie hvězdy Cest domů: Romana Zacha smetlo auto!

Scéna, ve které volbo smete Zacha, vypadá velmi věrohodně.
Scéna, ve které volbo smete Zacha, vypadá velmi věrohodně. (FTV Prima)

Věčně chápající ustarané Valerii v podání Lenky Vlasákové (42) konečně dojde v Cestách domů trpělivost. Nevěrného muže, kterého hraje Roman Zach (41), srazí autem, až zůstane ležet v krvi.

Lépe se to scenáristům píše, než pak před kamerou realizuje. Místo herců nastoupili pro jistotu kaskadéři. A to i za volant, nejen za ztrestaného Zacha. „Za Lenku Vlasákovou jsem auto řídil já, protože jsem s kolegou, který představoval Romana Zacha, sehraný,“ řekl kaskadér Jiří Kuba.

Ten vede skupinu IPON, která na seriálu už dlouho participuje. „Scéna je technicky dost náročná. Musel jsem dát pozor, aby se kolega, kterého srazím, nedostal pod auto. Potřebovali jsme, aby dopadl na čelní sklo a rozbil ho,“ popsal Kuba. Obraz se dlouho zkoušel. „Musela se zkoordinovat rychlost vozu s chůzí kolegy a taky doladit postavení kamer,“ doplnil kaskadér. Navíc ho omezovala skutečnost, že vše muselo klapnout na první pokus. Štáb totiž neměl k dispozici žádné další auto.


„Není úplně lehké natočit obraz, jak auto dramaticky srazí člověka, aby tomu divák mohl skutečně uvěřit,“ přiznal i režisér Jiří Adamec (66). Diváci mohou posoudit věrohodnost děsivě vyhlížející scény sami.




Autor:  höh

Přečtěte si
ferdinand6
2. 6. 2014 • 22:53

Jak ten Zach strašně sešel.

ferdinand6
2. 6. 2014 • 22:51

Ten seriál, to je massakr! Vraždy, autonehody, mafiáni, nešikovní řidiči, přehnaná koncentrace tohoto má zamaskovat ubohost a plytkost této slátaniny.

marie60
2. 6. 2014 • 11:13

Chudák Valerie, ted´ půjde kvůli kurev.níkovi do báně. Ta Klára je taky pěkná mrcha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.