Co se stalo? Stašová řádila jako Bohdalka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co se stalo? Stašová řádila jako Bohdalka!

Ples jako Brno
Ples jako Brno (Foto pro Aha! – Bedřich Snášel, Tomáš Pakosta, Ples jako Brno)

Když na ples, tak jedině do Brna! V poslední době moravská metropole ukazuje republice, jak se dělají akce par excellence. Vybrané delikatesy, proudy šampaňského, ale hlavně dobrá nálada a moravská družnost. Přesně tohle zažili hosté Plesu jako Brno, kterému kralovala Simona Stašová. Společnost bavila stejně, jako to dělává její maminka Jiřina Bohdalová.

NEJrozesmátější
Simona Stašová (58)
Nejlepší náladu měla bezesporu herečka Simona Stašová.  „Okouzlila snad všechny hosty plesu svou přítomností, je to neskutečná zásobárna energie,“ prozradil jeden z organizátorů plesu Bedřich Snášel. „V Brně se cítím objatá lidmi, kteří si na nic nehrají. Kdykoliv mě Brno zavolá, tak to přijmu,“ svěřila se Stašová. Ta sice nebyla na ples oblečená nejvhodněji, ale díky její rozesmáté tváři si toho nikdo nevšimnul.

NEJvětší pařmenka
Tereza Fajksová (24)
Na pařmenku večera byla zcela určitě korunovaná Miss Earth 2012 Tereza Fajksová. Poté, co se posilnila u rautu , to nejvíce z přítomných celebrit rozjížděla a vydržela až do brzkých ranních hodin. Dokonce se na večer nechala speciálně učesat. „Tento rok se hodně nosí romantický styl s copánky , tak jsme to chtěly zakomponovat i do našeho účesu. Od lidí jsem měla jen pozitivní ohlasy a tři vtipné s narážkou na paní Timošenkovou,“ prozradila se smíchem Tereza, která strávila u vlasového mága 70 minut!


NEJosamocenější
Jana Doleželová (32)
Modelka a lékárnice je po krátkém flirtu s miliardářem Karlem Janečkem (40) opuštěná a nejspíše i zhrzená. Tak snad se měli moravští podnikatelé na pozoru.

NEJlepší společník
Dušan Vitázek (33), manžel Pavly Vitázkové
Na slavnost dorazil s kolegyní z divadla Markétou, zatímco jeho manželka, herečka Pavla Vitázková (35) doma pečovala o novorozené miminko. Během večera byl dokonce vydražen jako »společník na večeři« za 12 000 Kč. Částka šla na dobrou věc.

NEJtěžší ledová socha
Dominantou plesu byla ledová socha brněnské katedrály sv. Petra a Pavla. Na její výrobu bylo použito 5,2 tuny ledu.
NEJvoňavější dekorace
Na nádherné květinové lustry a další dekoraci plesových prostor padlo podle organizátora Tomáše Pakosty celkem 3000 červených růží a 10 000 okvětních plátků. Ve své show floristé pobavili přítomné a květinami obdarovali každou dámskou účastnici plesu.

NEJchutnější delikatesy
Už porcování 40kilového tuňáka dávalo tušit chuťový zážitek, ale málokdo čekal skutečně top exkluzivitu celého menu.
Teplé foie gras (husí játra)
Kachní prsíčka
Hovězí líčka
Krevety s lanýžovým rizotem
Máslová ryba se šafránovým rizotem
Salátek z chobotnice a pečených paprik
Filátko z candáta na topinamburovém pyré  s fenyklovým salátkem



Přečtěte si
ivoadler
4. 3. 2014 • 10:31

Aká matka, taká Katka. Pán Bůh požehnej.

nilud
4. 3. 2014 • 08:49

Vždyt je ze stejného hnízda.Doufám,že doma nezapoměla kastrůlky.

dzery
4. 3. 2014 • 08:43

Olini se předvádějí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.