Největší zajímavosti Plesu v Opeře v 2014! Krainová peče s Fantomasem a Němcová měla roztržené šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Největší zajímavosti Plesu v Opeře v 2014! Krainová peče s Fantomasem a Němcová měla roztržené šaty!

To jsou ale věci, co se na tom Plese v Opeře dělo!
To jsou ale věci, co se na tom Plese v Opeře dělo! (Foto: Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan, Zbyněk Pecák, koláž Ahaonline.cz)

Zachytili jsme pro vás to nejzajímavější, co bylo k vidění na Plese v Opeře.

Krainovou přivezl Fantomas
Speciálního řidiče i vůz měla modelka Simona Krainová (40). Ke Státní Opeře ji dovezl Fantomas ve speciálním zlatém voze nevyčíslitelné hodnoty. „Smí ho řídit jen on, ale třeba ho ještě ukecám, aby mi to půjčil,“ smála se Simona, která ale na ples šla nakonec se svým manželem Karlem Vágnerem (38).

Krainovou přivezl Fantomas


Němcová měla roztržené šaty
Modelce Pavlíně Němcové (38) se večerní róba nepovedla. Fotografové si okamžitě všimli, že má na šatech díru a v průběhu večera přišla ještě k jedné. Nicméně krásku tento detail nijak nerozházel a dál se skvěle bavila. Dokonce zúročila tréninky ve StarDance a roztočila to na parketě.
Štěpánek s Němcovou


Potts šlápl na tanečnici
Hlavní hvězda večera, tenorista Paul Potts (43), má podle slov své manželky obě nohy levé, což se potvrdilo, když po zahájení plesu šlápl na dlouhou vlečku účinkující tanečnice. „Bylo to trošku trapné, ale doufám, že to nezkazilo celkový dojem,“ obával se operní zpěvák.
Potts šlápl na tanečnici

Štěpánek přebral peníze
Protože modelka Tereza Maxová (42) nemohla letos na Ples dorazit kvůli nemoci, přebral výtěžek dražby pro její Nadaci tenista Radek Štěpánek (35). „Sice mě o to Terezka poprosila na poslední chvíli, ale mně to nevadí. Jsem nesmírně potěšen, že mohu něco udělat pro dobrou věc,“ řekl Štěpánek. V dražbě se vybralo přes tři čtvrtě milionu korun.

Šmuclerová ráda tančí
Na události roku nemohla chybět ani generální ředitelka společnosti Ringier Axel Springer CZ, která vydává i deník Aha!, Libuše Šmuclerová (51). Přišla s partnerem, hokejistou Dominikem Haškem (49). „Rádi tančíme, ale Dominik nechodil do tanečních. Tady to bylo teprve podruhé, co jsme spolu byli na parketě,“ řekla Šmuclerová. Nutno dodat, že jim to klapalo skvěle.
Líba s Dominikem



Přečtěte si
avion
10. 2. 2014 • 11:58

Ta Simča je pěkná hlupaňa.

prroud
10. 2. 2014 • 10:56

"generální ředitelka společnosti Ringier Axel Springer CZ, která vydává i deník Aha!, Libuše Šmuclerová"........tak je to s Cechama a Cestvim,to se pak nedivim,ze Smuclerovou nezajima ani co vydava,natoz pravopis a celkova uroven.Zrejme ji sama nema,kdyz nevim ze neco existuje a jak to funguje,samozrejme to nezadam,ze ano

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.