Simona Stašová (59): Promluvila o dalším milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Simona Stašová (59): Promluvila o dalším milenci!

Simona Stašová není nikdy dlouho sama.
Simona Stašová není nikdy dlouho sama. (Archiv)

Ani po dvou rozvodech nezůstala sympatická Simona Stašová sama. Bez mužů se prý neobejde a stálý partner v jejím životě je už delší dobu. Odpovědi ale z herečky lezly jak z chlupaté deky…

Dvojnásobná matka dospělých synů Marka s Vojtou má za sebou dvě nepodařená manželství, ale na muže rozhodně nezanevřela. Její první osudový muž byl Pavel Trávníček, dále Ital Eusebiem Ciccotti a vztah krachnul i s hereckým kolegou Pavlem Skřípalem. Herečka už tak trochu možnost dalšího vztahu naťukla v květnu minulého roku, teď ale nového muže po svém boku definitivně potvrdila.

„Vždycky jsou významní muži v mém životě. Nejsem sama, ale ty chlapi strašně nesnáší publicitu, takže bych ten vztah nechtěla zničit tím, že ho publikuji. Ale není to vztah, který by byl včerejší. Známe se dlouho,“ prozrazuje Stašová ve VIP zprávách.

Už minulý rok v rádiu Impuls prozradila, že »vždycky je někdo, kdo jí drží za ruku« tudíž už tenkrát mohla naznačovat nového milence...

 



Přečtěte si
anezat
21. 7. 2014 • 09:54

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.