Simona Stašová si ošklivě ublížila: Zkrvavená v zákulisí divadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Simona Stašová si ošklivě ublížila: Zkrvavená v zákulisí divadla!

Simona Stašová měla pracovní úraz!
Simona Stašová měla pracovní úraz! (Aha!: Martin Pekárek, Dalibor Puchta)

Člověk by řekl, že herecké povolání není příliš nebezpečné a v divadle se těžká zranění často nepřihodí. Výjimku potvrzující pravidlo bychom našli v osobě oblíbené Simony Stašové (59), která si během představení užila notnou dávku bolesti.

Vše se přihodilo nečekaně během rutinního okamžiku na zájezdu divadla, kdy si měla Stašová v průběhu představení převléknout kostým. To vyžaduje značnou rychlost a alespoň trochu světla. Rychlá sice paní Simona byla až moc, zato tma byla všude kolem jako v pytli a potom se to stalo.


Celou nepříjemnost během hry Římské noci popisuje herečka na webu iDnes.cz takto: "Na nedávném zájezdovém představení jsem ale ve tmě zákulisí zakopla a do krve se zranila o židli natolik, že jsem myslela, že představení nedohraju. Zaťala jsem ale zuby a Oldu Víznera v tom nenechala." To je velmi šlechetné, ale příště by pomohl asistent s baterkou!



Přečtěte si
mpads
27. 8. 2014 • 20:49

Má věk krasavče. Ty na ten věk budeš zhulenej a prochlastanej nejlépe v hospodě a budeš na prostatu z nějakou krasavicí tvých snů.

mpads
27. 8. 2014 • 20:06

Jsi celý pt.ák z mrdo.unů, KRE.TÉNE

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.